#Torrejon – • Locația este situată la numărul 227 Avenida de la Constitución și este deschisă de luni până vineri de la 9:00 la 20:30 și sâmbăta de la 10:00 la 13:30 și de la 17:00 la 20:00. p.m.: 00 ore

• Oferiți clienților dvs. cele mai bune oportunități de a cumpăra mașina pe care o caută, fără să vă faceți griji pentru altceva decât să se bucure de vehiculul lor. Acesta este obiectivul principal al acestei rețele de dealeri care are 15 centre în toată Spania. În plus, tratamentul apropiat combinat cu comoditatea oferită de posibilitatea de a cumpăra o mașină online și de a o primi acasă este marele său semn distinctiv.
Reprezentanța HR Motor are un personal de 11 lucrători în Torrejón de Ardoz. Martea trecută, primarul, Alejandro Navarro Prieto, împreună cu managerii săi, Emilio și Javier Hernández, au vizitat facilitățile sale situate la numărul 227 Avenida de la Constitución. În acest sens, vizita este încadrată în sprijinul instituțional pentru diferitele companii situate în municipiul Torrejón de Ardoz.

Torrejón de Ardoz, 9 octombrie 2023. Oferiți clienților dvs. cele mai bune oportunități de a cumpăra mașina pe care o caută, fără să vă faceți griji pentru altceva decât să se bucure de vehiculul lor. Acesta este obiectivul principal al acestei rețele de dealeri care are 15 centre în toată Spania. În plus, tratamentul apropiat combinat cu comoditatea oferită de posibilitatea de a cumpăra o mașină online și de a o primi acasă este marele său semn distinctiv. Unitatea este deschisă de luni până vineri de la 9:00 la 20:30 și sâmbăta de la 10:00 la 13:30 și de la 17:00 la 20:00.

Primarul, Alejandro Navarro Prieto, i-a felicitat „pentru această mare carieră profesională și pentru locurile de muncă pe care le-ați creat în oraș. Vă doresc în continuare tot norocul din lume și vă spun că aveți tot sprijinul nostru.”

Sursa: Reprezentanța HR Motor are un personal de 11 lucrători în Torrejón de Ardoz