#Torrejon – • Sunt 30 de persoane angajate pentru curatenie stradala in oras, dintre care 21 sunt femei si 9 barbati

• Acest program, gestionat de Departamentul Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă, ale cărui atribuții sunt asumate direct de primar, a început la 15 decembrie 2022 și se încheie la 14 septembrie 2023. Este finanțat de Ministerul Muncii și Economiei Sociale. Comunitatea Madrid

• „Mi-am asumat direct competențele de Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă, acestea fiind una dintre principalele priorități ale guvernului meu, așa cum am demonstrat deja când eram consilier pentru Ocuparea Forței de Muncă și am reușit să reducem la jumătate numărul șomerilor din oraș. comparativ cu anul 2013, iar în prezent având cea mai mică cifră din ultimii 15 ani”, a indicat primarul.
Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, a susținut în această dimineață o întâlnire cu studenții din Torrejon specializați în „Curățenia drumurilor” (BEECAN) ai programului „Calificare profesională” pentru șomeri de lungă durată peste 30 de ani care, după urmează un curs de formare, vor continua să lucreze pentru Consiliul Local Torrejonero până pe 14 septembrie viitor.

Torrejón de Ardoz, 11 septembrie 2023. Este vorba despre 30 de persoane angajate pentru curățarea străzilor din oraș, dintre care 21 sunt femei și 9 bărbați, care au avut un contract de nouă luni care a inclus 441 de ore de pregătire, timp în care au avut au absolvit un certificat profesional legat de activitatea lor, care în acest caz este „Curățenia spațiilor deschise și a instalațiilor industriale” și „Curățenia suprafețelor și a mobilierului din clădiri și încăperi”, precum și formare complementară în „Conștientizarea mediului”, „digital de bază”. competențe” și „Luc în echipă și abilități sociale”.

Acest program, care este gestionat de Departamentul pentru Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă, ale cărui atribuții sunt asumate direct de primar, a început pe 15 decembrie 2022 și se încheie la 14 septembrie 2023. Este finanțat de Ministerul Muncii și Economiei Sociale prin a Comunităţii Madrid.

Trebuie amintit că este prima dată când un primar din Torrejón își asumă direct competențele de Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă, acestea fiind primul obiectiv în acțiunea sa de Guvern, fără a le delega vreunui consilier. „Mi-am asumat direct competențele de Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă, acestea fiind una dintre principalele priorități ale guvernului meu, așa cum am demonstrat deja când eram consilier pentru Ocuparea Forței de Muncă și am reușit să reducem la jumătate numărul șomerilor din oraș. până în 2013. , iar în prezent având cea mai mică cifră din ultimii 15 ani”, a indicat primarul.

Sursa: Primarul, Alejandro Navarro Prieto, ține o întâlnire cu studenții din Torrejon specializați în „Curățenia drumurilor” din…