#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a garantat că Guvernul pe care îl conduce va garanta apărarea unui model economic care oferă încredere companiilor care doresc să investească și că impozitele suplimentare nu vor apărea „într-o manieră capricioasă și arbitrară. .” Acest lucru a fost declarat în cadrul prezentării de către președintele Camerei de Comerț și Industrie din Madrid, Ángel Asensio, la micul dejun informativ Nueva Economía Fórum, unde a evidențiat rolul acestei entități în sprijinirea a peste 500.000 de companii din regiune.

„În Comunitatea Madrid ne angajăm pentru libertate, securitate juridică, cele mai bune servicii publice și colaborare public-privată pentru a continua să fim motorul economic al Spaniei și mereu în slujba acesteia”, a spus Díaz Ayuso, care a subliniat că, datorită Cu acest model, regiunea conduce din nou la crearea de companii în iulie și una din patru companii noi în Spania în a șaptea lună a anului a fost înființată la Madrid cu o medie de 74 în fiecare zi. În acest moment, el a asigurat că „vor continua să reducă barierele de reglementare pentru oricine dorește să vină să se angajeze, să investească, să genereze bogăție, de oriunde ar veni și de unde ar fi”.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso garantează apărarea unui model economic care oferă încredere și fără taxe suplimentare „capricioase și arbitrare”