#Torrejon – • Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și consilierul pentru Securitate, Alberto Cantalejo, au prezentat această nouă ediție a acestui program eficient la Institutul Victoria Kent

• Obiectivul acestui dispozitiv de poliție este de a preveni bâlcirea noilor elevi de anul I ESO din cele 8 institute publice ale orașului în primele zile ale anului școlar.

• Agenții vor asigura securitate și supraveghere continuă în timpul orelor de școală al școlii cu o atenție deosebită la momentul intrării și ieșirii din clasă și, de asemenea, în timpul pauzei. Elevii 1 și 2 ESO au început cursurile săptămâna aceasta. În aceste prime zile agenții vor fi staționați la ușile institutelor

• Alejandro Navarro a subliniat că „mulțumită acestui Plan, tații, mamele și personalul institutelor pot avea certitudinea și liniștea sufletească că polițiștii vor interveni rapid dacă observă că se va produce orice tip de vită sau huliganism”, a adăugat el. că „de când s-a lansat acest „Plan de prevenire a hazurilor în institute”, nu a fost înregistrat niciun incident demn de menționat în acest sens”. „Planul de Prevenire a Vizualizării în Licee” a reușit eradicarea celor mai grave huliganisme din aceste centre de învățământ din Torrejón de Ardoz. Obiectivul acestui dispozitiv de poliție este prevenirea băzării noilor elevi din liceele de anul I ESO.în primele zile ale anului școlar. Pentru a face acest lucru, în fiecare dintre cele 8 institute publice pe care le are orașul vor exista câte o pereche de agenți care se vor asigura ca aceste evenimente să nu aibă loc. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și consilierul pentru Securitate, Alberto Cantalejo, au prezentat, împreună cu directorul Institutului Victoria Kent, Pilar Albares, această nouă ediție a acestui program eficient în acest centru educațional.

Torrejón de Ardoz, 8 septembrie 2023. Agenții vor asigura securitate și supraveghere continuă în timpul orelor școlare ale școlii, cu o atenție deosebită la momentele de intrare și de ieșire din clasă și, de asemenea, în timpul pauzei. Elevii 1 și 2 ESO au început cursurile săptămâna aceasta. În aceste prime zile agenții vor fi staționați la ușile institutelor.

„Poliția va veghea, astfel încât să nu se efectueze vătămări. Pentru a-l controla eficient, agenții au un orar furnizat chiar de institute în care sunt informați despre orele de prezentare pentru fiecare curs. De asemenea, vor fi vigilenți pentru a preveni vânzarea cu amănuntul de droguri sau consumul de alcool de către minorii din vecinătatea centrelor”, a spus primarul.

De dispozitiv vor beneficia cei peste 7.000 de elevi care în acest an urmează studii medii în cele opt institute publice ale orașului. „Pentru a ne asigura că acest Plan este elaborat în cel mai bun mod posibil și are un succes răsunător, am contactat directorii institutelor care au furnizat informațiile pe care agenții le-au solicitat și au colaborat în orice moment la acest Plan”, a explicat consilierul. .de securitate.

Alejandro Navarro a subliniat că „mulțumită acestui Plan, tații, mamele și personalul institutelor pot avea certitudinea și liniștea sufletească că polițiștii vor interveni rapid dacă observă că se va produce orice tip de vită sau huliganism”, adăugând că „ De când a fost lansat acest „Plan de prevenire a bruștilor în institute”, nu a fost înregistrat niciun incident demn de menționat în acest sens. Prin urmare, aș dori să felicit agenții desemnați în acest scop pentru succesul acestei lucrări. Așa o exprimă și directorii institutelor care afirmă că de la lansarea acestui Plan a fost eliminată hazing-ul, ceea ce ajută la un început de curs care să se desfășoare complet normal.

Acest dispozitiv este lansat pentru al șaisprezecelea an consecutiv în Torrejón și a fost posibil datorită voinței guvernului local și creșterii personalului pe care Poliția Locală a avut-o în ultimii ani.

În plus, agenții își vor continua activitatea zilnică alături de institute, care constă în a fi vigilenți pentru a evita și preveni comercializarea cu amănuntul și traficul de substanțe stupefiante în vecinătatea centrelor; vânzarea de alcool și tutun; precum si reglementarea traficului si facilitarea circulatiei elevilor la orele la care intra si ies din institute. De asemenea, lucrări de prevenire pentru a menține siguranța elevilor.

Sursa: „Planul de prevenire a hazingului în licee” a reușit să elimine cele mai grave huliganisme din aceste centre de învățământ…