#Torrejon – • Sezonul de vară a piscinelor a fost prelungit din 16 iunie până în 3 septembrie iar cifrele demonstrează marea acceptare pe care o au aceste facilități în rândul rezidenților.

• Cu aceste date, primarul, Alejandro Navarro Prieto, a făcut o „apreciere foarte pozitivă a piscinelor excelente de vară pe care le avem în orașul nostru, care au menținut aceleași prețuri ca în ultimii ani și intrarea la 1, 20 de euro pentru Torrejoneros șomer”
• Utilizatorii s-au putut bucura de 3 pahare la Complexul Sportiv Juan Antonio Samaranch (1 pentru copii, 1 interior și unul pentru valuri) și 3 la Blume (copii, 25 de metri și Olimpic)

• Anul acesta, încă o dată, s-a oferit intrare redusă la bazine de la ora 18:00 pentru toate tipurile de bilete cu o reducere de 50% la prețurile stipulate; iar pe de altă parte, voucherele pentru oaspeții din 5 băi de 25 de euro doar pentru cei înregistrați în Torrejón, astfel încât oaspeții lor din alte orașe să aibă un bilet mai ieftin

• În plus, taxa de intrare cu preț redus de 1,20 euro a fost relansată pentru șomerii care sunt șomeri de cel puțin 6 luni și care sunt înregistrați în Torrejón. Piscinele municipale din Torrejón de Ardoz au fost cea mai bună și mai răcoritoare alternativă pentru a combate rigorile căldurii din oraș în această vară, doborând toate recordurile de prezență în 2023, cu peste 105.000 de utilizatori. Luna cea mai „piscină” și cea cu cel mai mare aflux de public în ambele facilități sportive a fost luna august, coincizând cu canicula. Sezonul de vară a piscinelor a fost prelungit din 16 iunie până în 3 septembrie iar cifrele demonstrează marea acceptare pe care o au aceste facilități în rândul rezidenților.

Torrejón de Ardoz, 7 septembrie 2023. Utilizatorii au putut savura 3 pahare la Complexul Sportiv Juan Antonio Samaranch (1 pentru copii, 1 interior și unul pentru valuri) și 3 la Blume (pentru copii, 25 de metri și olimpica).

Sezonul piscinelor 2023 a avut evoluții importante precum construirea unei scări de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă în piscina de 25 de metri a piscinei Joaquín Blume Sports City, completând piscina de 50 de metri care avea deja această îmbunătățire, Prin urmare, cele două complexe de piscine de vară au deja infrastructură care îmbunătățește accesibilitatea pentru persoanele cu diversitate funcțională, fiind instalate și în sezoanele anterioare în bazinele piscinei cu valuri ale Complexului Sportiv Juan Antonio Samaranch.

Au fost achiziționate și 105 hamace pentru înlocuirea celor deteriorate, precum și automatizarea pompelor și înlocuirea conductelor în camera de epurare a piscinei Joaquín Blume Sports City, ceea ce a îmbunătățit calitatea serviciului.

Anul acesta, pe de o parte, intrarea redusă la bazine începând cu ora 18.00 pentru toate tipurile de bilete a fost oferită din nou cu o reducere de 50% la prețurile stipulate; iar pe de altă parte, voucherele pentru oaspeții din 5 băi de 25 de euro doar pentru cei înregistrați în Torrejón, astfel încât oaspeții lor din alte orașe să aibă un bilet mai ieftin

În plus, biletul cu preț redus a fost relansat la 1,20 euro pentru șomerii care sunt șomeri de cel puțin 6 luni și care sunt înregistrați în Torrejón.

Cu aceste date, primarul, Alejandro Navarro Prieto, a făcut o „apreciere foarte pozitivă a piscinelor excelente de vară pe care le avem în orașul nostru, care au menținut aceleași prețuri ca în ultimii ani, iar taxa de intrare este de 1,20” euro pentru șomeri. Torrejoneros.”

La rândul său, consilierul pentru Sport și Mobilitate, José Miguel Martín, a subliniat că „avem două dintre cele mai bune piscine din Comunitatea Madrid, deoarece sunt două facilități moderne și renovate, care se află într-o stare de conservare și întreținere. .excelent”.

Sursa: Piscinele municipale de vară dobândesc toate recordurile de prezență în 2023, cu peste 105.000 de utilizatori