#Torrejon – • Pavilionul José Antonio Paraíso va găzdui seara de muay-thai „Free Fighters” începând cu ora 16:00, principalele lupte începând cu ora 19:00.

• Tot mâine, sâmbătă, la Pavilionul Jorge Garbajosa vă puteți bucura de meciul de fotbal în sală corespunzător Diviziei a III-a dintre Torrejón Sala Five Play și Calasancio începând cu ora 18.00.

• Încă trei evenimente sportive rămân pentru duminică. Primul dintre ele, al treilea meci RFEF dintre Futbolellas CFF Torrejón și San Fernando care va avea loc la ora 11:00 pe terenul municipal de fotbal Las Veredillas. După-amiaza, la ora 19.30, Pavilionul José Antonio Paraíso va găzdui primul meci național de handbal feminin dintre Balonmano Torrejón și Balonmano Getasur. În sfârșit, weekendul sportiv se completează cu meciul de baschet dintre Basket Torrejón și Uros de Rivas de la Pavilionul Javi Limones al CD Joaquín Blume, tot la ora 19:30.
În acest weekend la Torrejón, iubitorii sporturilor de contact au o întâlnire mâine, sâmbătă, 4 noiembrie, cu „Free Fighters”, o seară de muay-thai în care vor avea loc lupte de la ora 16:00 cu principalele confruntări de la ora 7: 00 p.m. Biletele pot fi achiziționate de la 25 de euro și pot fi rezervate sunând la 629 25 42 49 sau prin e-mail la freefightersmuaythai@gmail.com

Torrejón de Ardoz, 3 noiembrie 2023. În plus, tot mâine, sâmbătă, la Pavilionul Jorge Garbajosa vă puteți bucura de meciul de futsal corespunzător Diviziei a III-a dintre Torrejón Sala Five Play și Calasancio începând cu ora 18:00: 00.

Pentru duminică mai rămân trei evenimente sportive. Primul dintre ele, al treilea meci RFEF dintre Futbolellas CFF Torrejón și San Fernando care va avea loc la ora 11:00 pe terenul municipal de fotbal Las Veredillas.

După-amiaza, la ora 19.30, Pavilionul José Antonio Paraíso va găzdui primul meci național de handbal feminin dintre Balonmano Torrejón și Balonmano Getasur. În cele din urmă, weekendul sportiv se completează cu meciul de baschet dintre Basket Torrejón și Uros de Rivas la Pavilionul Javi Limones al CD-ului Joaquín Blume, tot la ora 19:30.

Sursa: O seară de muay-thai, fotbal, fotbal de sală, baschet și handbal, printre cele mai notabile evenimente sportive din Torrejón de…