Casa Tineretului a început noul curs cu renovarea spațiilor expoziționale La JUVE, care a prezentat în premieră trei noi expoziții organizate de FRAC și care sunt opera a trei tineri artiști din Alcala. În ele vă puteți bucura de munca sa atentă de pictură, instalare, fotografie, video, desen, ilustrație și gravură. Consilierul pentru tineret, Alberto González, a vizitat trei expoziții împreună cu artiștii și a evidențiat „ imensul talent artistic care există în orașul nostru”. În plus, González a subliniat că “ din Consiliul Local suntem convinși că tinerii din Alcalá trebuie să aibă spații precum La JUVE pentru a-și exprima marele talent creativ și inovator prin diferitele discipline artistice ” .

ÎNAINTE. AUTOPORTRET ASCUNS (INTR-O CASĂ)

Această expoziție, a autoarei Adela del Real, se află în holul de La JUVE , și va fi deschis până în 27 octombrie cu intrare total gratuită. În ea se propune un autoportret ca spațiu de explorat, este o casă în care intenționează să arate intimitate din intim, deschizând privitorului o zonă privată care, totuși, îi va fi familiară.

REGATUL FIINȚILOR DE ZÂNE Autoarea Martínez Jurado ne duce într-o lume magică a zânelor, creaturi extrase din cultura celtică, una dintre cele mai bogate în ființe mitice și fantastice. Lucrarea este expusă în sala de expoziție și va rămâne deschisă, complet gratuit, până la 26 octombrie. VOLUME DE CERNEALĂ (MATRILE FIINȚEI)

Spațiul JUVE Comic găzduiește expoziția Gloria Guzmán de Mingo până la 20 octombrie. În ea, vizitatorii se vor putea bucura de una dintre cele mai folosite tehnici de secole, gravura, prin care sunt prezentate lucrări ilustrate anatomic cu diferite tehnici de gravură și litografie prin probe de stat și tipărituri de ediție.

Sursa: Au fost deschise trei noi expoziții ale artiștilor locali la La JUVE