#Torrejon – • Acest eveniment gastronomic dedicat unuia dintre cele mai populare preparate din lume a avut o participare excelentă, susținută de afluxul enorm de oameni care au vizitat inițiativa în ciuda vremii nefavorabile de sâmbătă.

• Sala de concerte a Târgului Torrejón de Ardoz a devenit epicentrul culinar weekend-ul trecut, unde iubitorii de hamburgeri gourmet s-au putut delecta cu cele mai inovatoare și gustoase creații în această inițiativă a La Demo Hamburguesería y Pastelería Migas cu sponsorizarea lui Mahou și colaborarea cu Consiliul Local din Torrejón

• La fel și dulciurile au avut spațiul lor special și inițiativa a fost completată cu un desert fără a părăsi evenimentul datorită Migas și La Paca Cheesecake. Au fost și alimente fără gluten, precum și concerte live și sesiuni de DJ care au însuflețit atractiva propunere.
• Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, consilierul pentru Egalitate și Sărbători, Mª Eugenia Gil și consilierul pentru Turism, Miriam Gutiérrez, au vizitat inițiativa împreună cu hotelierii care au organizat evenimentul, Ángel Solsona (La Demo) și José Manuel. Campos (patiserie Migas)

• „Aceasta este încă una dintre inițiativele cu care îmi voi îndeplini angajamentul anunțat în ședința plenară electorală în calitate de primar de a promova destinația turistică Torrejón Ciudad de Moda”, a subliniat Alejandro Navarro, care a mai adăugat că „acest lucru festiv și gastronomic evenimentul care a fost organizat pentru prima dată în orașul nostru a fost pe placul multor vecini și oameni care ne-au vizitat din alte orașe și localități din apropiere”

• Evidențiați vizita la Târgul de burgeri gourmet din Torrejón de Ardoz a youtuberilor și influențelor, Esttik, care este specializat în provocări gastronomice pe care le desfășoară în întreaga lume, și prestigiosul bucătar din Torrejon, Elias Dosunmu, care are milioane de adepți pe ei. retele sociale

Iubitorii de hamburger au fost foarte mulțumiți de Târgul de Hamburger Gourmet care s-a desfășurat pentru prima dată la Torrejón de Ardoz weekendul trecut, la Sala de Concerte a Târgului din oraș, unde au putut gusta specialitățile a 15 hotelieri din întreaga Comunitate Madrid, inclusiv 4 din Torrejón de Ardoz. Acest eveniment gastronomic dedicat uneia dintre cele mai populare alimente a avut un mare succes și a avut o participare excelentă, fiind susținut de afluxul enorm de public care a vizitat inițiativa în ciuda vremii nefavorabile de sâmbătă.

Torrejón de Ardoz, 12 septembrie 2023. Sala de concerte a târgului Torrejón de Ardoz a devenit epicentrul culinar weekend-ul trecut, unde iubitorii de hamburgeri gourmet s-au putut delecta cu cele mai inovatoare și gustoase creații în această inițiativă a La Demo Hamburguesería y Pastelería Migas cu sponsorizarea lui Mahou și colaborarea Consiliului orașului Torrejón.

„Aceasta este încă una dintre inițiativele cu care îmi voi îndeplini angajamentul anunțat în plenul electoral în calitate de primar de a promova destinația turistică Torrejón Ciudad de Moda”, a subliniat Alejandro Navarro, care a mai adăugat că „acest eveniment festiv și gastronomic „care a fost organizată pentru prima dată în orașul nostru a fost pe placul multor vecini și oameni care ne-au vizitat din alte orașe și localități din apropiere”.

La fel și dulciurile au avut spațiul lor special și inițiativa a fost completată cu un desert fără a părăsi evenimentul datorită Migas și La Paca Cheesecake. Au fost și alimente fără gluten, precum și concerte live și sesiuni de DJ care au însuflețit atractiva propunere.

Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, consilierul pentru Egalitate și Sărbători, Mª Eugenia Gil și consilierul pentru Turism, Miriam Gutiérrez, au vizitat inițiativa împreună cu hotelierii care au organizat evenimentul, Ángel Solsona (La Demo) și José Manuel Campos. (Magazinul de patiserie Migas).

„Continuăm să adăugăm evenimente originale și de calitate pe care vecinii noștri le pot plăcea și contribuie la stimularea economiei orașului, în acest caz sectorul ospitalității, așa cum am făcut cu alte inițiative precum Târgul de tapa, Taste Torrejón, Spectacolul Gastronomic, Traseul La Cuchara. sau Târgul de bere artizanală sau Stocul Torrejón, care vizează tot comerțul și evenimentele majore precum Crăciunul Magic sau Sărbătorile Populare și Patronale, printre altele”, a concluzionat consilierul Torrejonero.

Evidențiați vizita la Târgul de burgeri gourmet din Torrejón de Ardoz a youtuberilor și influențelor, Esttik, care este specializat în provocări gastronomice pe care le desfășoară în întreaga lume, și prestigiosul bucătar din Torrejonero, Elias Dosunmu, care are milioane de adepți pe ei. retele sociale.

Participanti:

1. ARTISANUL CĂRNII: Original Artesanus BBQ (100% de casă, carne de vită din Galicia cu condimente de casă și sos BBQ).
2. ROOST CHICKEN: The Slaw (combinație de coleslaw, murături, sos Roost Chicken și pui prăjit).
3. TEXAS GRILL BURGUER: Santa Fe (180 de grame de carne de vită hrănită cu iarbă, amestec de brânzeturi, bacon, pui, sos tartar și pâine brioșă exclusivă).
4. TONATIUH: Little Tonatiuh (25 de ani de experiență într-un burger de la propriul efectiv).
5. VULCANO GRILL: Kimchi Burger (carne de vită din Galicia maturată, cheddar dublu, bacon dublu crocant, maioneză de casă și pâine brioșă).
6. BERE MESTIANALĂ IMPERIAL: burger Zervantina (180 gr. de vită învechită, cheddar, ceapă caramelizată, sos coreean și pâine brioșă).
7. WILLIAMSBURG: Piggy Blinders (patty de coastă învechit, ceapă roșie, brânză Monterrey Jack, coaste dezosate și sos bourbon).
8. RANCHO DE SANTA AFRICA: Emmy Rancho (vaca blonda galeza, branza afumata, bacon crocant, ceapa caramelizata si sos Emmy).
9. DEMO: La Perfecta (180 gr. amestec maturat, brânză Monterrey și cheddar, cenușă de bacon afumată, sos de trufe maho și pâine bbk bourbon și boom de cartofi).
10. CHILL GREEN & GRILLEL: Golden Ball (Black Angus afumat, cheddar și provolone, ceapă crocantă, Sweet Relish, sos de bacon și foiță de aur).
11. BDP BURGER: Doña Emilia (Vită Avileña, cheddar englezesc curat, ceapă caramelizată, sos chili fermentat și pâine de cartofi).
12. BDP SMASH: Primigenia (90g carne dubla, cheddar american, ceapa tocata, muraturi, ketchup si mustar).
13. MANHATTAN: California Burger (120 gr. carne de vită marinată, 60 gr. carne de vită mărunțită, cheddar dublu, roșii, ceapă și sosul nostru secret).
14. LA SABANA CAFÉ BAHÍA CERVECERÍA: La Pelirroja (carne maturată Simmental, două brânzeturi, ceapă crocantă, torreznos din Soria, sos de mango și pâine brioșă).
15. BRIOCHEF: The Best Burger (180 gr. de vită blondă din Galicia, cheddar, bacon crocant, ceapă și noul nostru sos Deli Picklelish).

Sursa: Mare succes, în ciuda vremii nefavorabile, al Târgului de Hamburger Gourmet pe care Torrejón de Ardoz l-a găzduit pentru…