#Madrid –

Consiliul Guvernatorilor Comunității Madrid a aprobat astăzi o investiție de 1,5 milioane de euro pentru îmbunătățirea circulației și siguranței pe drumurile autonome M-503 și M-500, în vecinătatea orașului Pozuelo de Alarcón și în întreaga zonă de vest a capital. De aceste lucrări sunt planificate pentru prima jumătate a anului 2024, cu o durată de 8 luni, și vor beneficia cei 44.000 de șoferi de vehicule care folosesc zilnic ambele drumuri cu economie de timp în timpul călătoriilor.

Această îmbunătățire va fi realizată prin construirea unei noi benzi de legătură între drumurile M-503 și M-500 care va optimiza condițiile de trafic și va crește eficiența traficului pe acest tronson.

Pentru avansarea legăturilor cu autostrada A-6, proiectul aprobat are în vedere realizarea unui drum împletit prin extinderea benzii de decelerare deja existentă, pe sensul Aravaca, și prelungirea cu aproape 800 de metri a benzii de încorporare la autostradă. -500 până la ieșirea din schimbarea direcției, spre Madrid.

Aceasta este o acțiune necesară din cauza volumului mare de trafic susținut de aceste două drumuri aflate în proprietate autonomă. La fel, cu aceste lucrări de modificare a traseului, se va putea ridica ratingul care măsoară calitatea acestor drumuri în rețeaua regională.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid investește 1,5 milioane în lucrări de îmbunătățire a circulației și siguranței drumurilor regionale M-503 și M-500