#Torrejon – • Extinderea acestui serviciu va începe luni viitoare, 21 august, cu încă o călătorie în fiecare direcție. Una dintre expediții va pleca la ora 23:00 din capul Torrejón de Ardoz, iar cealaltă, la ora 12:00, va pleca din Paracuellos de Jarama.

• Linia de autobuz interurban 215 între Torrejón de Ardoz și Paracuellos del Jarama a început să funcționeze în decembrie 2019, facilitând comunicarea între aceste două municipalități și, de asemenea, cea din Ajalvir, evitând ca utilizatorii să fie nevoiți să facă transferuri, așa cum a fost cazul anterior, și reducând considerabil timpul de călătorie. În prezent, aproximativ 750 de persoane folosesc zilnic această rută Comunitatea Madrid, prin Consorțiul Regional de Transport, va prelungi orele de noapte ale liniei de autobuz interurban 215, care leagă Torrejón de Ardoz de Paracuellos del Jarama, trecând prin Ajalvir, adăugând o populație de peste 160.000 de locuitori. Extinderea acestui serviciu va începe luni viitoare, 21 august, cu încă o călătorie în fiecare direcție. Una dintre expediții va pleca la ora 23:00 din capul Torrejón de Ardoz, iar cealaltă, la ora 12:00, va pleca din Paracuellos de Jarama.

Torrejón de Ardoz, 18 august 2023. Linia de autobuz interurban 215 între Torrejón de Ardoz și Paracuellos del Jarama a început să funcționeze în decembrie 2019, facilitând comunicarea între aceste două municipalități și, de asemenea, Ajalvir, împiedicând utilizatorii să fie nevoiți să facă transferuri, așa cum a fost cazul. înainte și reducând considerabil timpul de călătorie. În prezent, aproximativ 750 de persoane folosesc zilnic această rută.

Consorțiul Regional de Transporturi din Madrid (CRTM) este de așteptat să analizeze impactul obținut cu această îmbunătățire la sfârșitul lunii septembrie.

Toate informațiile despre rutele și orarele autobuzelor urbane și interurbane ale Comunității Madrid pot fi văzute pe site-ul CRTM https://www.crtm.es/

Sursa: Linia de autobuz interurban 215, care leagă Torrejón de Ardoz de Paracuellos del Jarama, își extinde programul de noapte