#AlcaladeHenares – Consilierul pentru Securitate, Orlena de Miguel, a avut o întrevedere în această dimineață cu omologul său din Guadalajara, José María Antón, împreună cu comisarul șef al Poliției Locale Alcalá, Rubén Jiménez, șiIntendentul șef al Poliției Locale din Guadalajara, Víctor Jesús Castellano, și inspectorul adjunct responsabil cu securitatea cetățenilor din cadrul Poliției Locale din Guadalajara, Juan Manuel Moreno, cu scopul de a consolida colaborarea dintre ambele orașe în ceea ce privește securitatea în Târguri, ale căror zile mari sunt sărbătorite în următoarele zile.

Scopul principal este de a menține relații bune pentru a lucra împreună, de a căuta sinergii cu poliția locală din orașele din apropiere din Corredor del Henares, precum și de a împărtăși informații pentru a spori securitatea și a pune în comun. diferit măsuri de securitate care se stabilesc în diferitele municipii pentru a putea implementa îmbunătățiri.

Sursa: Consilierii de securitate din Alcalá și Guadalajara se întâlnesc pentru a consolida colaborarea dintre cele două orașe în această problemă…