#Torrejon – • Trupa Municipală de Muzică va concerta sâmbăta și duminica la ora 20.00 în acest septembrie în diferite zone ale orașului, distrând vecinii după-amiaza iar concertele vor avea loc în aer liber, ori de câte ori condițiile meteo o permit.

• Programările vor avea loc mâine, sâmbătă, 16 septembrie, la Parque Veredillas (strada Florencia colțul cu Avenida de Madrid) și duminică, 17 septembrie, la Parque del Sol (strada Hilados colțul străzii Álamo)
După marele succes al ultimei ediții a „Muzica în cartiere”, Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz, prin Departamentul de Cultură, a lansat din nou această inițiativă gratuită pentru locuitori în care Trupa Municipală de Muzică va concerta în diferite zone. a orașului și va continua în acest weekend.

Torrejón de Ardoz, 15 septembrie 2023. Trupa Municipală de Muzică va concerta sâmbăta și duminica, la ora 20:00 în acest septembrie, în diferite zone ale orașului, distrând vecinii după-amiaza, iar concertele vor avea loc în aer liber, atâta timp cât pe măsură ce condițiile meteorologice o permit.

Evenimentele din acest weekend vor avea loc mâine, sâmbătă, 16 septembrie, la Parque Veredillas (strada Florencia, colțul cu Avenida de Madrid) și duminică, 17 septembrie, la Parque del Sol (strada Hilados, colțul străzii Álamo). .

Sursa: În acest weekend continuă cu Trupa Municipală…