#Torrejon – • Locuitorii se vor putea bucura de marele spectacol de apă, lumină și sunet cu intrare gratuită care vine de această dată vineri cu „Locos X los 80”, în timp ce sâmbăta și duminica va fi rândul „Fericirii” o creație. care a triumfat deja în ultima ediție

• Nopțile de vară din Torrejón sunt unice și irepetabile cu marele spectacol de apă, lumină și sunet care nu-i lasă indiferenți pe cei care vin să-l vadă. În acest sens, cea mai bună zonă pentru a vă bucura de el va fi Teatrul Grec al Parque Europa, care are o capacitate de aproximativ 700 de persoane.

• Consiliul Local Torrejón de Ardoz oferă rezidenților săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement gratuite de vară din Spania.

Vineri, 25, sâmbătă 26 și duminică 27 august, de la ora 22:30, continuă noul sezon al spectacolului Fuente del Parque Europa. În acest fel, până pe 24 septembrie, locuitorii se vor putea bucura de marele spectacol de apă, lumină și sunet care vine de această dată vineri cu „Locos X los 80”, în timp ce sâmbăta și duminica va fi rândul „ Fericire”, o creație care a triumfat deja în ultima ediție.

Torrejón de Ardoz, 24 august 2023. Nopțile de vară în Torrejón sunt unice și irepetabile. Apa, lumina si sunetul se vor reuni intr-un spectacol senzational care nu va lasa indiferent pe cine vine sa o vada si gratuit. În acest sens, cea mai bună zonă pentru a vă bucura de el va fi Teatrul Grec din Parque Europa, care are o capacitate de aproximativ 700 de persoane.

Aceasta este una dintre numeroasele atracții ale Parque Europa și o inițiativă care a devenit deja un reper cultural și un must-see în verile Comunității Madrid.

Cu aceasta și alte propuneri, Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz oferă rezidenților săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement gratuite de vară din Spania, adăugând la Cinema de vară, spectacole în Parque Europa, Zile speciale în parcuri tematice sau piscine municipale, printre altele, care alcătuiesc o gamă largă de posibilități de divertisment de neegalat.

Sursa: Vineri 25, sâmbătă 26 și duminică, 27 august, de la ora 22:30, continuă noul sezon al emisiunii Fuente…