#Torrejon – • Aproape 5.500 de oameni au trecut prin „Halloween Horror Zone 8”

• Mare succes al Halloween Horror Zone 8, care a avut loc în Plaza de Toros cu participarea a 32 de actori și 20 de săli tematice.

• Halloween Horror Zone 8 (a opta ediție a Caserón del Terror) a fost organizată de Comparsa de Gigantes y Cabezudos de Torrejón de Ardoz cu ocazia Halloween-ului și cu colaborarea Consiliului Local. Cu această ocazie, tema acestui an a fost inspirată din saga filmelor Insidious.

• Anul acesta, experiența a fost și mai terifiantă, deoarece, pe lângă o distribuție numeroasă de actori și un nou traseu, Caserón del Terror a avut decoruri de înaltă calitate, artiști profesioniști de machiaj și actori costumați care au dus vizitatorii într-o poveste de groază.

• De asemenea, evidențiază primirea excelentă a activităților organizate în afara Pasajului Terorii pentru a anima așteptarea, care au inclus DJ live, activități terifiante, Food Truck, Horror Music și Scare Zone

• În plus, trebuie remarcat faptul că numeroși vecini s-au alăturat sărbătorii de Halloween îmbrăcându-și și împodobindu-și casele, precum în spectaculoasa Casa del Reloj sau în comunitatea de pe strada Joan Miró 9. Fondurile strânse prin Piața Solidarității instalată în La Casa del Reloj , realizată de Astor Inlade, va fi în întregime în beneficiul acestei asociații. Ambele inițiative au fost vizitate de primarul, Alejandro Navarro Prieto, în aceeași noapte de Halloween

Halloween Horror Zone 8, cel mai mare pasaj de groază din Comunitatea Madrid, se confirmă ca fiind una dintre cele mai terifiante și de succes activități din regiune. Aproape 5.500 de oameni au participat la inițiativa care anul acesta a fost inspirată din saga filmelor Insidious. În plus, a fost un DJ live, activități înfricoșătoare la rând de așteptare, Food Truck, Horror Music și Scare Zone.

Torrejón de Ardoz, 2 noiembrie 2023. Mare succes al Halloween Horror Zone 8, care s-a desfășurat în arena de tauri cu participarea a 32 de actori și 20 de săli tematice. Halloween Horror Zone 8 (a opta ediție a Caserón del Terror) a fost organizată de Comparsa de Gigantes y Cabezudos de Torrejón de Ardoz cu ocazia Halloween-ului și cu colaborarea Consiliului Local. Cu această ocazie, tema a fost inspirată din saga filmelor Insidious. Anul acesta, experiența a fost și mai terifiantă, deoarece, pe lângă o distribuție numeroasă de actori și un nou traseu, Caserón del Terror a avut decoruri de înaltă calitate, artiști profesioniști de machiaj și actori costumați care au dus vizitatorii într-o poveste de groază. De remarcat este și primirea excelentă a activităților organizate în afara Pasajului Terorii pentru a anima așteptarea, care au inclus DJ live, activități terifiante, Food Truck, Horror Music și Scare Zone.

În plus, trebuie remarcat faptul că numeroși vecini s-au alăturat sărbătorii de Halloween îmbrăcându-și și împodobindu-și casele, precum în spectaculoasa Casa del Reloj sau în comunitatea de pe strada Joan Miró 9. Fondurile strânse prin Piața Solidarității instalată în La Casa del Reloj, realizat de Astor Inlade, va fi în întregime în beneficiul acestei asociații. Ambele inițiative au fost vizitate de primarul, Alejandro Navarro Prieto, în aceeași noapte de Halloween.

Sursa: Halloween Horror Zone 8, cel mai mare pasaj de groază din Comunitatea Madrid, se confirmă drept una dintre cele mai terifiante activități…