#AlcaladeHenares – Consiliul Municipal Alcalá de Henares, prin Departamentul Educației, a raportat despre investiția municipală făcută în diferite școli în această vară, cu scopul de a continua îmbunătățirea dotărilor.

Consilierul pentru Educație, Lola López, a explicat că „investiția se ridică la 371.752,43 euro, care au fost dedicate în mod fundamental lucrărilor de vopsire, reparații la pardoseli în terase, băi sau renovare instalații electrice, pe scurt, îmbunătățirii dotărilor. începutul cursului.”

În total, s-au desfășurat lucrări în 12 centre de învățământ preșcolar și primar, un centru de educație specială și două grădinițe.

Lucrările de pictură au fost efectuate la CEIP Antonio Mingote, Dulcinea, Iplacea, La Garena și la CPEE Pablo Picasso. De asemenea, au fost îmbunătățite terasele, instalațiile electrice și băile CEIP Alicia de Larrocha, Antonio Machado, Antonio Mingote, Cervantes, Daoiz y Velarde, Doctora de Alcalá, Dulcinea, Juan de Austria, Miguel Hernández și Nuestra Señora del Val. precum grădiniţele La Flauta Mágica şi Galatea.

Peste 20.000 de studenți s-au înscris la Alcalá pentru anul universitar 2023/2024

În acest an universitar 2023/2024, Alcalá de Henares a înscris în centrele sale un total de 22.229 de elevi, în etapele obligatorii de Primar (12.205) și Gimnazial (10.024), în timp ce în etapa neobligatorie a Educației timpurii (3). până la 6 ani) vor începe cursul 5.017 studenți. La Bacalaureat numărul elevilor înscriși la școală se ridică la 2.608.

Sursa: Consiliul Local Alcalá investește peste 370.000 de euro în pregătirea școlilor publice înainte de începerea cursului…