#Torrejon – • Concertele vor avea loc mâine, sâmbătă, 9 septembrie și sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 21, în Plaza de Toros cu intrare liberă până la epuizarea capacității.
• Mâine, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21.00, va fi rândul spectacolului muzical ireverent și distractiv al Orchestrei Mondragón și apoi Seguridad Social, una dintre marile trupe rock ale anilor 80 și 90 și o referință în muzica spaniolă cu cântece la fel de mitice precum Chiquilla, vreau să am prezența ta sau Comeranas. Și va evolua și un showman total, El Pulpo, specialist în a anima toate petrecerile cu energia și umorul său.

• O săptămână mai târziu, sâmbăta viitoare, 16 septembrie, pop-ul Modestia Aparte va sosi cu melodii de succes din pop spaniol precum Cosas de la Edad, As you move sau My generation și mai târziu pop-ul distractiv Un Pingüino en mi Ascensor cu grozav. hituri din acel deceniu care au rămas cu noi pentru totdeauna precum Trapped in the Elevator sau You Play with My Heart, printre altele. Și, de asemenea, DJ-ul. Paco Pil

• Primarul orașului Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, a prezentat inițiativa muzicală împreună cu consilierul pentru egalitate și sărbători, Mª Eugenia Gil, subliniind că „unul dintre cele mai drăguțe evenimente muzicale din orașul nostru revine cu festivalul Locos x los 80. care ne permite să ne bucurăm de cele mai bune grupuri dintr-o epocă de aur a muzicii spaniole și care cu siguranță îi va face pe Torrejoneros din mai multe generații să se bucure din nou.”

Unul dintre cele mai notabile evenimente din calendarul muzical Torrejoenro revine, Festivalul Locos x los 80 cu Orchestra Mondragón, Social Security, El Pulpo, Modestia Aparte, a Penguin in my Elevator și Paco Pil. Concertele vor avea loc mâine, sâmbătă, 9 septembrie și sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 21, în Plaza de Toros, cu intrare gratuită până la limita maximă.

Torrejón de Ardoz, 8 septembrie 2023. Mâine, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21.00, va fi rândul spectacolului muzical ireverent și distractiv al Orchestrei Mondragón și apoi Seguridad Social, una dintre marile trupe rock ale anilor 80 și 90 și o referință în muzica spaniolă cu cântece la fel de mitice precum Chiquilla, vreau să am prezența ta sau Comeranas. Și va evolua și un showman total, El Pulpo, specialist în a anima toate petrecerile cu energia și umorul său.

O săptămână mai târziu, sâmbăta viitoare, 16 septembrie, pop-ul Modestia Aparte va sosi cu melodii de la fel de mult succes ale pop spaniol ca Things of the Age, How you move sau My generation și apoi pop-ul distractiv Un Pingüino en mi Ascensor cu mari hituri din acel deceniu pe care am rămas cu noi pentru totdeauna precum Trapped in the Elevator sau You play with my heart, printre altele. Și, de asemenea, DJ-ul. Paco Pil.

Primarul orașului Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, a prezentat inițiativa muzicală împreună cu consilierul pentru egalitate și sărbători, Mª Eugenia Gil, subliniind că „unul dintre cele mai drăguțe evenimente muzicale din orașul nostru revine cu festivalul Locos x los 80 care Ne permite să ne bucurăm de cele mai bune grupuri dintr-o epocă de aur a muzicii spaniole și asta cu siguranță îi va face pe Torrejoneros din mai multe generații să se bucure din nou”.

Inițiativa se înscrie în „Torrejón Summer Fest”, propunerea culturală care cuprinde tot marele program de activități și evenimente recreative pe care Consiliul Local l-a organizat pentru această vară și care va culmina cu Sărbătorile Hramului.

Sursa: Festivalul Locos x los 80 revine cu Orchestra Mondragón, Social Security, El Pulpo, Modestia Aparte, a Penguin in my Ascent…