#Torrejon – • Pentru informatii si inregistrari puteti contacta Departamentul de Munca, fie personal la C/London s/n. Urb. Torrejón 2000, tel.- 91.660.06.67 de la 8:30 la 14:30 sau la e-mail formacion@ayto-torrejon.es

• Centrul de Excelență este un spațiu în care sunt oferite resursele și competențele necesare, predând cursurile cele mai solicitate de companiile din zonă pentru a îmbunătăți capacitatea de angajare a Torrejoneros, în special a celor care sunt șomeri.

• Prioritatea principală a administrației locale este tot ceea ce ține de ocuparea forței de muncă. „Dacă există ceva în care depunem eforturi deosebite, este angajarea. Este una dintre prioritățile noastre să oferim formare care vizează ajutarea șomerilor să își găsească de lucru și, în acest scop, facem o ofertă importantă de la Centrul de Formare de Excelență. În această ediție mai sunt locuri la 12 cursuri specifice șomerilor, toți în persoană”, a spus primarul, Alejandro Navarro Prieto.
Mai sunt locuri disponibile în 12 cursuri de formare specifică pentru șomeri, pe diverse teme și toate în persoană, la Centrul de Formare de Excelență. Este un spațiu în care sunt oferite resursele și competențele necesare, predându-se cursurile cele mai solicitate de companiile din zonă pentru a îmbunătăți capacitatea de angajare a Torrejoneros, în special a celor care sunt șomeri.

Torrejón de Ardoz, 13 noiembrie 2023. În acest sens, principala prioritate a guvernului local este tot ce ține de Ocuparea Forței de Muncă. „Dacă există ceva în care depunem eforturi deosebite, este angajarea. Este una dintre prioritățile noastre să oferim formare care vizează ajutarea șomerilor să își găsească de lucru și, în acest scop, facem o ofertă importantă de la Centrul de Formare de Excelență. În această ediție mai sunt locuri la 12 cursuri specifice șomerilor, toți în persoană”, a spus primarul, Alejandro Navarro Prieto.

În cadrul instruirii oferite de Centrul de Formare de Excelență sunt locuri la următoarele cursuri:

– Marketing online și ultimele tendințe
– Plan de marketing digital
– Curs Pilot Drone Cat. Deschis A1-A3/A2
– Instrumente Google
– Operator radio
– Intretinerea cladirii (Sudura/TIG/Spanac/Electric)
– Web Analytics
– Instalatii electrice de autoconsum cu energie fotovoltaica
– Modul electric de bază pentru energia solară fotovoltaică
– PRL specific pentru lucrari de instalatii fotovoltaice
– Instalatii sanitare
– Instrumente digitale

Pentru informații și înscrieri puteți contacta Departamentul pentru Ocuparea Forței de Muncă, fie personal la C/London s/n. Urb. Torrejón 2000, tel.- 91.660.06.67 de la 8:30 la 14:30 sau la e-mail formacion@ayto-torrejon.es

Sursa: Mai sunt locuri disponibile la 12 cursuri de formare pe diverse teme la Centrul de Formare de Excelență