#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a primit astăzi, la Real Casa de Correos, sediul Guvernului regional, Medalia de Onoare, la categoria sa Aur, acordată, în unanimitate, de Ilustrul Colegiul Procurorilor din Madrid. Madrid (ICPM) în semn de recunoștință pentru atenția și sprijinul pe care șeful Executivului regional le-a arătat întotdeauna acestei uniuni și contribuția ei la modernizarea Administrației de Justiție pentru a o apropia de cetățeni.

Decanul acestei asociații profesionale, Alberto García Barrenechea, a fost însărcinat cu înmânarea președintelui recunoașterea care atestă angajamentul Guvernului de la Madrid față de lucrătorii care prestează servicii în domeniul justiției gratuite, prin acordul de schimburi. lansarea unui nou sediu, cu medii mai prietenoase și în scopul îmbunătățirii infrastructurii judiciare.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso, Medalia de Onoare de la Ilustrul Colegi al Avocaților pentru sprijinul acordat sindicatului și contribuția sa la modernizarea Justiției