#Torrejon – • În colaborare cu Fundația Contigo, inițiativa își propune să susțină cercetarea atât de necesară împotriva cancerului de sân și să promoveze reciclarea recipientelor din sticlă.

• De astăzi și în următoarele două săptămâni, patru containere roz vor fi amplasate în Plaza Mayor și Plaza del Maestro pentru a face campania vizibilă și pentru ca Torrejoneros să își poată depune recipientele de sticlă. În acest fel, Ecovidrio va transforma acele recipiente de sticlă depuse într-o donație către Fundația Contigo

• Banii strânși în această a noua ediție vor merge către Fundația Contigo împotriva cancerului la femei, care are în prezent 20 de proiecte axate pe studiul acestei boli și diferitele tratamente ale acesteia.

În colaborare cu Consiliul Local Torrejón de Ardoz și Fundația Contigo, Ecovidrio, entitatea non-profit însărcinată cu gestionarea reciclării deșeurilor de ambalaje din sticlă în Spania, lansează pentru al nouălea an consecutiv campania „Reciclează sticla”. . În acest fel, Ecovidrio a instalat patru containere roz în Plaza Mayor și Plaza del Maestro care vor fi acolo în următoarele două săptămâni, astfel încât Torrejoneros să își poată depune recipientele de sticlă. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, consilierul pentru Egalitate și Sărbători, María Eugenia Gil, și reprezentantul Ecovidrio au prezentat în această dimineață inițiativa care urmărește și sprijinirea cercetării împotriva cancerului de sân.

Torrejón de Ardoz, 24 octombrie 2023. Începând de astăzi și în următoarele două săptămâni, patru containere roz vor fi amplasate în Plaza Mayor și Plaza del Maestro, astfel încât Torrejoneros să își poată depozita recipientele de sticlă. În acest fel, Ecovidrio va transforma recipientele de sticlă depuse în acest container într-o donație către Fundația Contigo.

Banii strânși în această a noua ediție vor merge către Fundația Contigo împotriva cancerului feminin, care are în prezent 20 de proiecte axate pe studiul acestei boli și diferitele tratamente ale acesteia.

Primarul i-a încurajat pe cetățeni „să se apropie și să-și aducă grăuntele de nisip în această campanie de solidaritate, deoarece este o plăcere pentru noi să sprijinim inițiative precum „Recicla por Ellas” ale Ecovidrio și Fundación Contigo, atât de necesare pentru a avansa în ancheta împotriva sânilor. cancer și îngrijirea planetei noastre prin reciclarea recipientelor din sticlă.”

Ecovidrio conduce inițiativa „Reciclează sticla pentru ei” timp de 9 ani consecutiv, iar anul acesta campania va ajunge în peste 140 de orașe, inclusiv Torrejón de Ardoz, pentru a sprijini cercetarea și a promova prevenirea unui cancer care afectează 1 din 8 femei în Spania.

Sursa: Ecovidrio și Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz prezintă campania de solidaritate „Reciclează sticla pentru ei” în sprijinul cercetării…