Consilierul pentru Cultură, María Aranguren, și directorul Alcine, Luis Mariano González, au prezentat astăzi noul sezon de „Summer Alcine”, care va avea loc în cursul lunii iulie în Grădina Episcopală a Palatului Arhiepiscopal. De luni până joi, cu intrare liberă până la limita maximă, iar de la 22: 26 ore, un total de 12 filme, atât spaniole, cât și străine, vor fi proiectat.

Filmele de luni vor fi dedicate comediei spaniole; Marți va merge la cinematograful european; Miercurea va fi pentru cinematograful spaniol, iar joia va fi pentru cinematografia internațională.

Consilierul pentru Cultură, María Aranguren, a ținut să sublinieze „recepția magnifică care are ciclul Alcine de Verano de când a fost reluat în 2016, devenind încă o modalitate de a vă bucura de cultură în oraș în nopțile de vară, cu filme actuale, într-un cadru atât de special precum Huerta del Obispo”.

Directorul Alcine, Luis Mariano González, a subliniat de asemenea „Locația ideală pentru a efectua ciclul, o Huerta del Obispo spațioasă, cu spațiu pentru aproape 1.0000 locuri, și cu un microclimat ideal pentru a putea experimenta cinematograful sub stele”.

Programare cinema Vară, din 4 iulie până în 28

– luni 4. Operațiunea Camarón

– marți 5. O tânără promițătoare

– Miercuri 6. Sus la cer

– Joi 7. Minari. Istoria familiei mele

– luni . Planul

– marți 12. Tatăl

– Miercuri 13. Libertate

– Joi 16. Palm Springs

– luni 18. Sentimental

– marți 19. Cei mai buni ani ai noștri

– miercuri 20. Viața a fost asta

– Joi 21. Un loc linistit 2

– luni 25. Coperta

– marți 26. O altă rundă

– miercuri 27. Inconvenientul

– Joi 28. Jaful secolului

Mai multe informații la https://culturalcala.es/cine/

Sursa: Cinematograful gratuit de vară revine în Huerta del Obispo în timpul luna iulie