#Torrejon – • Primarul, Alejandro Navarro Prieto, a salutat în această dimineață noul Torrejoneros care va lucra la îmbunătățiri pentru oraș

• Luni, 23 octombrie, un total de 60 de șomeri se înscriu în Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz din programul public de formare pentru ocuparea forței de muncă pentru Calificare Profesională

• Toți participanții sunt rezidenți în Torrejón de Ardoz și au fost selectați de Oficiul pentru Ocuparea Forței de Muncă din Comunitatea Madrid dintre șomerii din oraș. De menționat că 50% dintre cei angajați sunt femei

• Primarul a reamintit că muncitorii „vor efectua vopsitorie, zidărie, curățenie și sprijin pentru gestiunea administrativă. Programul combină formarea și munca pe o perioadă de 10 luni, iar la finalizare, participanții vor primi un certificat profesional complet pentru specialitatea în care au fost angajați.”
Consiliul Local Torrejón de Ardoz a angajat 60 de Torrejoneros care vor efectua sarcini de întreținere, curățare, administrare și îmbunătățire în oraș. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, le-a întâmpinat în această dimineață noilor angajați la Centrul Polivalent Avocaților Atocha.

Torrejón de Ardoz, 20 octombrie 2023. În data de 23 octombrie, în Consiliul Local Torrejón de Ardoz se vor înscrie în total 60 de șomeri, din programul public de ocupare-formare pentru Calificare Profesională, la următoarele specialități:
• 10 asistenți de birou.
• 20 de lucrători de curățenie.
• 30 de muncitori în construcţii.

Acest program este finanțat din fonduri de la Serviciul Public de Ocupare de Stat, distribuite pentru gestionarea sa de către Comunitatea Madrid.

Toți participanții sunt rezidenți în Torrejón de Ardoz și au fost selectați de Oficiul pentru Ocuparea Forței de Muncă din Comunitatea Madrid dintre șomerii din oraș. De menționat că 50% dintre cei angajați sunt femei.

Primarul a reamintit că muncitorii „vor efectua vopsitorie, zidărie, curățenie și sprijin pentru gestiunea administrativă. Programul combină formarea și munca pe o perioadă de 10 luni, iar la finalizare, participanții vor primi un certificat profesional complet pentru specialitatea în care au fost angajați.”

În plus, în acest program, participanții vor fi însoțiți de un tutore de învățare și de un consilier de carieră pe durata contractelor lor.

Sursa: Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz a angajat 60 de Torrejoneros care vor efectua sarcini de întreținere, curățare, administrare…