#AlcaladeHenares – Cu ocazia sărbătoririi celei de-a 25-a aniversări de la declararea Alcalá de Henares ca sit al Patrimoniului Mondial, orașul va avea un dublu eveniment cu muzică de la centrele municipale pentru seniori și casele regionale.

Sâmbătă, la ora 12, Corurile și Rondallasle Centrelor Municipale pentru Seniori din Los Pinos, Reyes Católicos, Gil de Andrade, Manuel Azaña și El Val vor oferi un concert în cadrul incomparabil al Ruinelor Santa María.

Între timp, duminică va veni rândul caselor regionale, care vor arăta folclorul meleagurilor lor prin parade și spectacole pline de muzică și culoare. La ora 12, Asociația Galician Corredor do Henares, Casa de Asturias și Casa de Soria vor începe un tur de paradă din Plaza de los Irlandeses, Calle Mayor și Plaza de los Santos Niño, unde vor oferi un spectacol.

După-amiaza, la ora 17.30 și tot în Plaza de los Santos Ninos, vor avea loc spectacolele Caselor Regionale din Extremadura, Castilla y León, Castilla-La Mancha și Andaluzia.

Sursa: Coruri și rondallas din centrele municipale de seniori și folclorul caselor regionale, în acest weekend la Alcalá