#Torrejon – • În acest sens, vizita este încadrată în sprijinul instituțional pentru diferitele companii situate în municipiul Torrejón de Ardoz

• Profesioniștii săi sunt clari cu privire la cheia succesului: oferirea celui mai bun serviciu clienți cu servicii de calitate și tratament personalizat. Acesta este obiectivul principal al acestui centru, care are cele mai bune produse de pe piață și o experiență vastă în sector. In plus, ofera o gama larga si variata de joburi de la aplicarea de unghii acrigel si acrilice, oja permanenta sau pedichiura, pana la curatarea fetei, firarea sau epilarea cu ceara sau extensia genelor cu efect natural sau de volum, printre altele.
Centrul de unghii și înfrumusețare, EB Nails & Esthetic, și-a deschis porțile în Torrejón de Ardoz din aprilie anul trecut. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, a vizitat marțea trecută împreună cu managerul său, Evelyn Bailón, unitățile sale situate pe strada Solana nr. 59, care sunt deschise de luni până vineri de la 10:00 la 14:00 și de la 16:00 la 00:00. la 21:00 și sâmbătă de la 10:00 la 14:00 și au creat două locuri de muncă.

Torrejón de Ardoz, 9 octombrie 2023. În acest sens, vizita este încadrată în sprijinul instituțional pentru diferitele companii situate în municipiul Torrejón de Ardoz.

Profesioniștii săi sunt clari cu privire la cheia succesului: oferirea celui mai bun serviciu pentru clienți cu servicii de calitate și tratament personalizat. Acesta este obiectivul principal al acestui centru, care are cele mai bune produse de pe piață și o vastă experiență profesională în sector. În plus, oferă o gamă largă și variată de locuri de muncă, de la aplicarea unghiilor acrigel și acrilice, lac de unghii permanent sau pedichiură, până la curățarea feței, filetarea sau epilarea cu ceară sau extensia genelor cu efect natural sau de volum, printre altele.

Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și-a felicitat managerul „pentru că s-a angajat în această nouă aventură profesională încă din aprilie anul trecut și pentru locurile de muncă pe care le-ați creat în oraș. Vă doresc în continuare tot norocul din lume și vă spun că aveți tot sprijinul nostru.”

Sursa: Centrul de unghii și estetică, EB Nails & Esthetic, oferă cel mai bun serviciu clienți cu servicii de calitate și tratament personal…