Departamentul de Educație din Alcalá de Henares repornește programul ” în timpul sărbătorilor de Paște. Deschis pentru a juca”, cu deschiderea CEIP La Garena (C/ Arturo Soria, s/n) și Doctora de Alcalá (C/ Pedro Sarmiento de Gamboa, 11) în zilele lucrătoare fără predare 8, 11, 12, 11 și 16 în aprilie. Băieții și fetele înscriși în centrele de învățământ preșcolar și primar din oraș vor putea desfășura activități recreative și culturale adecvate diferitelor vârste pe care le au în acele zile în aceste școli. Orarul general de deschidere va fi de la 9:00 până la 18 ore, deși vor fi prelungite orele de dimineață cu micul dejun (8: 00 până la 9: 00 ore) și ore prelungite după-amiaza cu mâncare (11: 00 la 15: 00 ore). Intrarea și ieșirea vor avea un program stabilit pentru a asigura distanțe în acele momente specifice, cu un interval de 8: 00 până la 8: 15 h, de la 9: 00 h la 9: 15 hy de 15: 45 are 15: 00 h. Fiecărui grup i se va atribui o oră de acces la centru. Există o disponibilitate de 60 locuri pe centru, care vor fi acordate în ordine strictă de înscriere. Prețul general va fi de 6 EUR pe zi (2 5 EUR în plus cu micul dejun și 6 EUR în plus cu mâncare sau 7 EUR în plus cu mâncare și plecare la 16: 00 ore).

Înscrierile se pot face prin intermediul site-ului www.spsociales. com din 11: ore de 15 martie și se va încheia pe 4 aprilie, la 00: 00 ore.

Participanții cu nevoi auxiliare de suport, cu înregistrare prealabilă, trebuie să trimită o cerere personalizată la adresa de e-mail spscoordinacion1@spsociales.es. Având în vedere caracterul excepțional al circumstanțelor educaționale și sanitare ale Programului din acest an, cererile vor fi evaluate de tehnicieni din entitatea beneficiară, iar familiile vor fi informate cu privire la acceptarea sau respingerea cererii. deschis pentru a juca Paștele

Sursa: Școlile La Garena și Doctora de Alcalá își vor deschide porțile „să se joace” de Paște