#Torrejon – • Din motive tehnice și organizatorice, cursurile trebuie finalizate înainte de 31 octombrie. Orice prelungire a termenului pe care o puteți solicita va fi acordată, cel mult, până la acea dată.

• Se adresează persoanelor înscrise în oraș care au cel puțin 16 ani, indiferent de statutul lor de muncă și care au o adresă de email.

• Înregistrarea și accesul la platforma virtuală de formare se pot face prin intermediul site-ului web municipal (www.ayto-torrejon.es) și al bursei de muncă (www.bolsaempleotorrejon.es)

• Oferta de formare a acestei ediții a IX-a încorporează noi cursuri precum „Analiza costurilor pentru luarea deciziilor”, „Contabilitate, administrare și management”, „comunicarea mărcii”, „Tabele dinamice” sau „Instrumente pentru căutarea unui loc de muncă” . Toate aparțin unor domenii diferite de formare, precum administrație și birouri, resurse umane, prevenire, calitate și mediu, proiectare, legislație, industrial, biromatic, programare, limbi și comerț.
Un total de 168 de cursuri online gratuite din diferite domenii de formare alcătuiesc cea de-a noua ediție a Școlii Virtuale de Formare Torrejón. Aceste cursuri de formare online fără tutore se adresează persoanelor înregistrate în oraș care au cel puțin 16 ani, indiferent de statutul lor de angajare și care au o adresă de email. Puteți solicita câte cursuri doriți, luând maximum două o dată. Înregistrarea și accesul la platforma de formare se pot face prin intermediul site-ului web municipal (www.ayto-torrejon.es) și al bursei de muncă (www.bolsaempleotorrejon.es). Din motive tehnice și organizatorice, cursurile trebuie finalizate înainte de 31 octombrie. Orice prelungire a termenului pe care o puteți solicita va fi acordată, cel mult, până la acea dată.

Torrejón de Ardoz, 12 septembrie 2023. Oferta de formare a acestei ediții a IX-a este alcătuită din 168 de cursuri, încorporând unele noi precum „Analiza costurilor pentru luarea deciziilor”, „Contabilitate, administrare și management”, „comunicarea mărcii”, „Tabele dinamice” sau „Instrumente de căutare a locurilor de muncă”, printre altele. Toate aceste cursuri aparțin diferitelor domenii de formare, cum ar fi administrație și birouri, resurse umane, calitate, prevenire și mediu, proiectare, legislație, industrial, biromatic, programare, limbi și comerciale. În acest sens, înainte de a se înscrie pe site, studenții pot consulta detalii ale fiecărui curs, precum scopul și unitățile didactice, precum și pot face un demo.

Această a noua ediție a Școlii Virtuale de Formare Torrejón este formată din 168 de cursuri gratuite care sunt împărțite în 10 arii mari ale căror subiecte includ profesiile și sectoarele cele mai solicitate astăzi pe piața muncii.

În plus, la finalizare, studenții vor primi o diplomă care atestă realizarea cursului. Această inițiativă a fost deja folosită de mii și mii de vecini.

Faceți clic pe acest link pentru a vedea toate informațiile despre Școala Virtuală de Formare: https://www.ayto-torrejon.es/concejalias/empleo/escuela-virtual-formacion-online

Sursa: Cea de-a noua ediție a Școlii Virtuale de Formare din Torrejón oferă 168 de cursuri online gratuite în diferite domenii de formare…