#Torrejon – • Fotbalistul este în prezent membru al echipei Futbolellas CFF din Torrejo, în Prima Națională

• Futbolellas CFF este un club exclusiv de fete care a fost fondat în 2018, condus de femei cu o vastă experiență în fotbalul feminin, unele dintre ele internaționale cu Spania. Are echipe de toate vârstele, mai multe concurând în cea mai înaltă divizie a fiecărei categorii din Comunitatea Madrid. În scurta sa istorie, a devenit deja un club de referință pentru fotbalul feminin din regiune
Pe 18 mai, la Ciudad del Fútbol de Las Rozas a avut loc cea de-a 1-a Gala Feminin a Federației Regale de Fotbal Madrid. Evenimentul a servit pentru a recunoaște munca tuturor celor care fac posibil ca fotbalul feminin să continue să crească în fiecare an, cum ar fi cluburile și sprijinul presei, precum și pentru a recompensa cele mai bune jucătoare din sezonul 2021. 2022 .

Torrejón de Ardoz, 25 mai 2023. Printre câștigători s-a numărat și Bárbara Lobo, o jucătoare din Torrejón care a jucat, printre alte cluburi, la Levante UD, la cea mai înaltă categorie a fotbalului feminin spaniol, între 2004 și 2009. În prezent joacă în Clubul Futbolellas Torrejón care joacă în Prima Națională. Bárbara Lobo a fost aleasă cea mai bună jucătoare teritorială din sezonul 2021-2022 pentru rolul său fundamental de a-și ajuta echipa să obțină promovarea la categoria Preferred.

Comitetul de Fotbal Feminin al Federației de Fotbal din Madrid a fost creat în martie 2022, iar președintele acestuia este o alta din Torrejona, Ana Rodríguez Quirós, care este și președintele Fútbolellas CFF. Acest Comitet urmărește să acorde importanță fotbalului feminin din Comunitatea Madrid.

Futbolellas CFF este un club exclusiv de fete care a fost fondat în 2018, condus de femei cu o vastă experiență în fotbalul feminin, unele dintre ele internaționale cu Spania. Are echipe de toate vârstele, mai multe concurând în cea mai înaltă divizie a fiecărei categorii din Comunitatea Madrid. În scurta sa istorie, a devenit deja un club de referință pentru fotbalul feminin din regiune.

Sursa: Torrejonera Bárbara Lobo, premiată la prima gală pentru femei a Federației Regale de Fotbal din Madrid drept cea mai bună jucătoare Teresa…