#AlcaladeHenares – EPE „Alcalá Desarrollo” și Școala de Organizare Industrială – EOI, printr-un acord de colaborare, au lansat în februarie anul trecut Youth Entrepreneurship Coworking, un spațiu în care au fost instruiți opt antreprenori înscriși în sistemul de Garanție pentru Tineret și care doresc să-și creeze propria companie. .

El „Demoday” Obiectivul său este ca studenții programului de formare și mentorat să prezinte proiecte de antreprenoriat a căror provocare este promovarea creării de companii inovatoare.

In acest „Demoday” al Coworking pentru antreprenoriat pentru tineret în Alcalá de Henaresau participat Javier Rodriguez Palaciosprimarul orașului Alcalá de Henares, viceprimarul, Miguel Angel LezcanoViceprimarul și Consilierul pentru Dezvoltare Economică al Municipiului, Ocuparea Forței de Muncă și Formare, Maria Teresa Obioldirectorul general al Fundației EOI, Juan Ignacio Diaz Bidart directorul de programe al Școlii de organizare industrială, Luis Sanchez și Mentorul rezident al Youth Entrepreneurship Coworking, Ricardo Buendiape lângă cei 8 participanți ai ediției.

Participanții acestei ediții, care este pe punctul de a se încheia, au avut 60 de ore de pregătire și 30 de ore de tutorat individualizat, de către experți și mentori care i-au însoțit pe tot parcursul proiectului, i-au susținut în această aventură a autoangajării pentru a face față pentru a promova dezvoltarea socioeconomică în orașul Alcalá de Henares.

Această inițiativă, cofinanțată de Fondul Social European, are ca scop promovarea vocațiilor antreprenoriale la tinerii înscriși în Garanția pentru Tineret care doresc să studieze fezabilitatea unei idei de afaceri și să o lanseze. În ultimele trei luni, studenții au primit un total de 90 de ore de formare în care au aprofundat în proiectarea și validarea modelului lor de afaceri.

Sursa: Alcalá Desarrollo și Școala de Organizare Industrială -EOI- sărbătoresc Demoday și închiderea Youth Entrepreneurship Coworking…