#Torrejon – • În plus, Kenio Gonzalo este și antrenorul echipei U-17 care a câștigat anul trecut Cupa Mondială la categorie.

• Kenio Gonzalo se ocupă în prezent de categoriile inferioare ale Spaniei sub-17, sub-16 și sub-15. Anterior, a condus mai multe echipe, inclusiv echipa feminină AD Torrejón CF care a fost proclamată campioană a ligii Diviziei a 2-a în sezonul 2012-2013.

• În plus, echipa națională, Jorge Vilda, a făcut o vreme parte din staff-ul Departamentului Sport, fiind monitor sportiv în sala municipală a CD Londres
Ieri, duminică, echipa de fotbal feminin a Spaniei a făcut istorie pentru sportul țării noastre câștigând Cupa Mondială disputată în Australia și Noua Zeelandă după ce a învins Anglia cu 1-0 în finală cu un gol al lui Olga Carmona în minutul 29 O parte din acel succes este responsabilitatea lui Kenio Gonzalo din Torrejo, membru al echipei de antrenori a echipei naționale conduse de Jorge Vilda. În plus, actualul antrenor național feminin a făcut o vreme parte din personalul Departamentului de Sport în calitate de monitor sportiv în sala de sport municipală a CD Londra.

Torrejón de Ardoz, 21 septembrie 2023. Pe lângă faptul că face parte din staff-ul de antrenori al echipei de seniori alături de Jorge Vilda, Kenio Gonzalo este în prezent responsabil de categoriile inferioare ale Spaniei sub-17, sub-16 și sub-15. . Dintre numeroasele sale succese pe bancă, se remarcă Cupa Mondială pe care a realizat-o cu fetele U-17 anul trecut.

Anterior, a condus mai multe echipe, inclusiv echipa feminină AD Torrejón CF care a fost proclamată campioană a ligii Diviziei a 2-a în sezonul 2012-2013.

„Felicitări pentru acest mare succes în cariera ta sportivă, care este punctul culminant al muncii excelente pe care o faci de mulți ani pe bancă și care acum a fost răsplătită cu steaua pe tricoul echipei de seniori, după o mare muncă în categorii inferioare”, a declarat consilierul pentru Sport și Mobilitate, José Miguel Martín Criado.

Sursa: Antrenorul lui Torrejon, Kenio Gonzalo, membru al echipei de antrenori al echipei Spaniei care a fost proclamată campioană la…