#Torrejon – Alejandro Navarro Prieto a fost ales primar al orașului Torrejón de Ardoz în sesiunea desfășurată în această dimineață de o mare majoritate a Plenului, cu sprijinul a 21 din cei 27 de consilieri care alcătuiesc Corporația municipală.

În primele sale cuvinte în calitate de consilier, el a declarat că „Sunt un Torrejon și mi-am trăit cei 33 de ani în acest oraș. În ea am fost student, sportiv, arbitru și susținător al clubului. Am avut mai multe locuri de muncă în același timp în care mi-am luat licența în drept la Universitatea publică din Alcalá. În 3 luni, soția mea Ainhoa ​​​​și cu mine vom fi părinții unei noi torrejonera. În ultimii 8 ani am fost viceprimar și consilier pentru Ocuparea Forței de Muncă, Sărbători și Tineret, unde mână în mână cu o mare echipă guvernamentală cunoștințele și obligațiile mele au crescut, pas cu pas, până astăzi când am fost numit primar al orașului Torrejón de Ardoz”.

„Acum îmi asum una dintre cele mai mari provocări ale vieții mele, să fiu primar al orașului meu, Torrejón de Ardoz, cu enorma onoare pe care o înseamnă pentru mine a fi șef al orașului nostru. Sunt foarte clar că trebuie să vă câștig încrederea pentru a vă arăta că nu ați greșit votând pentru acest proiect, acum mai mult ca oricând voi continua să lucrez pentru a îmbunătăți în continuare calitatea vieții Torrejoneros”.

Rețelele de socializare Alejandro Navarro Prieto, primarul orașului Torrejón de Ardoz:

Instagram: @alejandronavarroprieto

Twitter: @Ale_Navarro_trj

Facebook: @alejandronavarroprieto

Torrejón de Ardoz, 25 august 2023

Sursa: Alejandro Navarro Prieto, ales primar al orașului Torrejón de Ardoz de majoritatea Plenului