• Astăzi, vineri, 20 ianuarie, la Pavilionul Jorge Garbajosa vă puteți bucura de meciul de futsal dintre Movistar Inter și Palma Futsal, începând cu ora 20:30.

• Pe de altă parte, mâine sâmbătă, 21 ianuarie, echipa feminină a Superliga 2 a Clubului de Volei Torrejón se va confrunta cu Clubul de Volei Oviedo începând cu ora 19.30 în Pavilionul José Antonio Paraíso. În prezent, Torrejoneras se află la mijlocul tabelului într-o poziție a șasea confortabilă, în timp ce rivalul lor este pe locul trei după ultimul

• Restul meciurilor vor avea loc duminică, 22 ianuarie. La ora 11:30, AD ​​Torrejón CF revine să joace în Las Veredillas. De data aceasta rivalul său va fi Las Rozas. Localnicii au un nou antrenor, Miguel Carrilero González „Michel”, care va căuta să îndrepte cursul echipei pentru a-i scoate din zona inferioară a clasamentului a treia RFEF și pentru a putea încheia sezonul fără probleme atunci când va veni. la mentinerea categoriei

• Fotbalul va continua în Las Veredillas la ora 17:00 cu primul meci național feminin dintre Futbolellas CFF și Olympia Las Rozas. Torrejoneras au un sezon grozav în premiera lor la această categorie și ocupă în prezent poziția a șasea

• Ziua sportivă va fi încheiată de Prima Națională feminină a Clubului de handbal Torrejón. Începând cu ora 19.30, în Pavilionul José Antonio Paraíso, se vor confrunta cu Móstoles Handball. Cu opt, respectiv șase puncte, victoria este esențială pentru Torrejoneras pentru a încerca să urce poziții în clasament.
În acest weekend, fotbalul, futsalul, handbalul și voleiul vor fi vedetele agendei sportive din Torrejón de Ardoz. Prima mare întâlnire va avea loc astăzi, vineri, 20 ianuarie. În Pavilionul Jorge Garbajosa vă puteți bucura de meciul de futsal dintre Movistar Inter și Palma Futsal, începând cu ora 20:30.

Torrejón de Ardoz, 20 ianuarie 2023. Pe de altă parte, mâine sâmbătă, 21 ianuarie, echipa feminină a Superliga 2 a Clubului de Volei Torrejón se va confrunta cu Clubul de Volei Oviedo începând cu ora 19.30 în Pavilionul José Antonio Paradise. În prezent, Torrejoneras se află la mijlocul tabelului într-o poziție a șasea confortabilă, în timp ce rivalul lor este pe locul trei.

Restul meciurilor vor avea loc duminică, 22 ianuarie. La ora 11:30, AD ​​Torrejón CF revine să joace în Las Veredillas. De data aceasta rivalul său va fi Las Rozas. Localnicii au un nou antrenor, Miguel Carrilero González „Michel”, care va căuta să îndrepte cursul echipei pentru a le scoate din zona inferioară a clasamentului RFEF Divizia a III-a și a putea încheia sezonul fără probleme atunci când vine vorba de menținere. categoria.

Fotbalul va continua în Las Veredillas la ora 17:00 cu primul meci național feminin dintre Futbolellas CFF și Olympia Las Rozas. Torrejoneras face un sezon grozav la debutul lor la această categorie și ocupă în prezent poziția a șasea.

Ziua sportivă va fi completată de Prima Națională feminină a Clubului de handbal Torrejón. Începând cu ora 19.30, în Pavilionul José Antonio Paraíso, se vor confrunta cu Móstoles Handball. Cu opt, respectiv șase puncte, victoria este esențială pentru Torrejoneras pentru a încerca să urce poziții în clasament.

Sursa: Agenda sportivă pentru acest weekend în Torrejón de Ardoz include fotbal, futsal, handbal și volei