#Torrejon – • Au benzi de viteză, precum și semnale luminoase pe Avenida Virgen de Loreto cu sisteme de activare cu senzori pentru nevăzători.

• Noile sensuri giratorii sunt de așa-numita „bordură montabilă”, asemănătoare cu cea care există deja pe același bulevard, la colțul cu strada Veredilla. Lucrările au inclus noi puncte de iluminat, trotuare, semnalizare, mobilier, grădinărit, irigații, îngroparea containerelor și îndepărtarea barierelor arhitecturale. Patru sensuri giratorii noi sunt acum deschise circulației, trei pe Avenida Virgen de Loreto la intersecțiile cu Calle Virgen de la Paz, Calle Londres și Calle Viñas și un al patrulea pe Calle Valle del Tormes cu Valle del Cabriel.

Torrejón de Ardoz, 23 mai 2023. Noile sensuri giratorii vor fi ale așa-numitei „borduri montabile”, asemănătoare cu cea care există deja pe același bulevard, la colțul cu strada Veredilla. Lucrările care urmează a fi efectuate includ noi puncte de iluminat, trotuare, semnalizare, mobilier, grădinărit, irigații, îngropare containere și îndepărtarea barierelor arhitecturale.

Au benzi de viteză, precum și semnale luminoase de ultimă generație pe Avenida Virgen de Loreto cu sisteme de activare cu senzori pentru nevăzători.

Sursa: 4 noi sensuri giratorii deschise circulației, 3 pe Avenida Virgen de Loreto la intersecțiile cu Calle Virgen de la Paz, Calle Londres…