#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a primit astăzi Basketballul Real Madrid la Real Casa de Correos pentru a-i felicita pentru victoria în Final Four-ul Euroliga, disputat în acest weekend la Kaunas (Lituania), în care și-a câștigat a unsprezecea Cupă Europeană. „Felicitări că ați purtat numele Madridului și Spaniei atât de sus. În Comunitatea Madrid credem în tine, în dragostea pentru sport și aceasta este rețeta: echipă, perseverență și triumf”, a indicat președintele, care consideră că „este una dintre cele mai valoroase lecții pe care clubul le poate oferi alb. „.

„Real Madrid continuă să facă istorie și cu această ocazie ne-au făcut din nou să vibrăm până în ultimul minut, arătându-ne că trebuie să credem mereu și să luptăm până la capăt”, a adăugat președintele despre echipa condusă de Chus Mateo. La recepție, campionii au primit o placă de recunoaștere în numele tuturor madrilenilor și au semnat Cartea de Onoare a Comunității Madridului. Apoi au ieșit pe balconul sediului guvernului regional din Puerta del Sol pentru a-i saluta pe toți fanii care au ajuns la kilometrul zero din capitală.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso felicită Baschetul Real Madrid pentru cea de-a unsprezecea Cupă Europeană, lăudându-și „rețeta”: „Echipă, perseverență și triumf”