Renumita firmă de băuturi răcăritoare, Coca Cola, va construi şi în Toledo o fabrică pentru producerea renumitei băuturi răcoritoare. Pentru punerea în funcţiune a acesteia va fi necesară angajarea a 400 de muncitori din localitate şi împrejurimi, la care se vor adăuga muncitorii din domeniul logistic şi transport.

Primarul oraşului Toledo, Emiliano García-Page, şi-a exprimat mulţumirea faţă de colaborarea cu firma multinaţională şi este convins că în curând vor sosi şi alte societăţi dispuse să investească în capitală. În mai puţin de o lună, Coca Cola va definitiva cumpărarea parcelelor de teren pentru amplasarea fabricii sale, care vor avea o suprafaţă totală de 200.000 de metri pătraţi, ceea ce reprezintă o valoarea dublă faţă de cea convenită iniţial.

Sosirea renumitei firme de băuturi răcoritoare coincide în Toledo cu mărirea cu peste 1 milion de metri pătraţi a poligonului industrial din municipiu, un proiect strategic de care vor depinde multe locuri de muncă în viitorul apropiat.

Tot pe linia veştilor bune pe care municipalitatea le oferă locuitorilor din Toledo este şi aceea că pentru anul care vine, primarul va solicita o nouă reducere a impozitului asupra bunurilor imobile (Impuesto de Bienes Inmuebles – IBI).