Locuitorii din Castellón se pot înscrie din 5 februarie şi până în 7 iunie la atelierele organizate de primărie pe teme de sport şi sănătate. Potrivit primăriei, prin organizarea acestor noi ateliere, se doreşte formarea cetăţenilor în cele două domenii, precum şi în aspecte legate de relaţia  dintre sport şi sănătate.

Interesul a fost în prima fază neaşteptat, astfel că pentru sesiunea din 5 februarie toate locurile au fost ocupate. Atelierul se va repeta, pentru cei care au dorit să participe, dar nu au avut ocazia, în 19 februarie.

Sportul, activitatea fizică şi sănătatea sunt valori fundamentale pentru societate, crede Vicent Sales, consilierul pentru sport din cadrul Primariei, care a subliniat la prezentarea acestor ateliere că Primăria completează cu această ofertă iniţiativele de a organiza în Castellón cele mai importante competiţii sportive, dar şi dotare acu instalaţii de cea mai bună calitate.

Al doilea atelier este programat pentru 27 si 28 februarie, al treilea pentru 26 martie, iar următoarele sunt împărţite în lunile aprilie, mai şi iunie şi au ca teme de la chilibrul muscular până la tehnicile de relaxare. Aceste întâlniri au loc la sediul Patronato Municipal de Deportes, iar înscrierile se fac prin telefon,  964 236512, sau prin email tomas.derosa@castello.es.