Un roman este acuzat ca a ucis un spaniol in localitatea Alborea din provincia Albacete.

Victima, cu initialele P.I.N., este un barbat de 52 de ani si a murit ieri dupa-amiaza in Alborea (Albacete), dupa ce ar fi fost injunghiat in plina strada de un cetatean roman.

Se pare ca acesta traia in localitate de 7 ani si lucra la o ferma din apropiere. Primarul localitatii Alborea, Jose Rafael Navarro, a spus pentru presa locala spaniola ca suspectul, G.R. de 58 de ani de nationalitate romana, a fost retinut deja de Garda Civila.

Din primele informatii se pare ca barbatul decedat fusese injunghiat in inima. Serviciile de urgenta 112 au fost alertate in jurul orei 19 dupa ce victima a fost gasita in agonie pe o strada din localitate, dar medicii deplasati la fata locului nu au putut face prea multe pentru salvarea sa.

Nu se cunosc inca circumstantele care au dus la aceasta tragedie, dar se pare ca inainte de producerea agresiunii cei doi barbati se certasera destul de puternic. Garda Civila l-a retinut pe cetateanul roman la o ora dupa producerea crimei si acesta urmeaza sa fie prezentat instantei spaniole.