„Printul si cersetoarea” s-ar putea numi situatia in care s-a aflat aseara mostenitorul coroanei Spaniei in timp ce iesea dintr-o biserica din Madrid.

Printul Felipe al Spaniei a participat marti seara la o slujba de inmormantare, oficiata in biserica San Francisco de Borja, in urma decesului unui aristocrat spaniol.

La iesire, potrivit ziarului Publico, printul Felipe s-a intalnit cu o cersetoare romanca. Femeia cersea ca de obicei in fata bisericii si nu l-a recunoscut pe mostenitorul coroanei, dovada fiind faptul ca a indraznit sa intinda mana ca sa ceara un ban.

Printul Felipe a crezut ca femeia dorea sa-l salute si i-a strans energic mana dupa care si-a continuat drumul, fara sa-si dea seama de situatia care nu a scapat insa atentiei jurnalistilor. Femeia a realizat apoi despre cine e vorba si a ramas socata de o asemenea reactie din partea unui membru al Casei Regale.

Slujba la care a participat printul Felipe a fost oficiata in memoria fiului unui membru al aristocratiei spaniole, Inigo de Arteaga, duce de Infantado si marchiz de Santillana, care a decedat duminica trecuta in urma unui accident aviatic.