Elevii lui Del Bosque sunt „plimbați” de la București la Cluj ca să joace cu echipa României, în timp ce iarba pe care vor juca în 27 martie nu a crescut încă.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, i-a transmis lui Angel Maria Villar, șeful federației spaniole de fotbal, că trebuie schimbat stadionul și că terenul de la Cluj este în stare proastă, dar că gazonul a fost plantat din nou și că va fi perfect pentru data de 27 martie.

Lipsa avizelor de funcționare pentru Arena Națională a creat această situație pe care federația spaniolă de fotbal pare să o accepte deocamdată fără probleme.

Spaniolii sunt preocupați să nu fie luați prin surprindere cu un „teren capcană”, după cum scrie ziarul Marca.
Deocamdată meciul de fotbal dintre România și Spania nu este pus sub semnul întrebării, dar federația spaniolă de fotbal este nevoită să trimită o echipă de experți la Cluj Napoca pentru a analiza starea terenului.

Meciul dintre România și Spania ar fi trebuit să aibă loc pe Arena Națională, dar locația nu are toate avizele necesare de funcționare.

Primăria București oferă asigurări că Arena Națională va fi deschisă luna aceasta, dar FRF a anunțat vineri că meciurile amicale cu Lituania si Spania se vor juca la Giurgiu și, respectiv, la Cluj Napoca.