Firma de coletărie Logistica Trans Rom Nelutu Moise și-a reluat activitatea de transport pachete pe ruta România – Spania și retur, din 15 mai.

Stimați clienți, după cum bine ştiți, din pricina pandemiei cauzată de noul Coronavirus COVID-19 şi a riscului ridicat de contaminare, dar şi din cauza restricțiilor de trafic, am fost nevoiţi sa sistăm temporar activitatea. Vă anunțăm cu drag reluarea activitații.”, anunță Logistica Neluțu Moise printr-un comunicat oficial.

Odată cu reluarea transportului de pachete au fost adoptate o serie de măsuri menite să prevină „evitarea raspândirii virusului și o eventuală contagiere între clienți”.

TOATE RUTELE AU FOST REACTIVATE

Click pentru mărire

Mașinile companiei circulă din nou pe rutele obișnuite, cu anumite schimbări în privința orarului. Noul program al transportului de pachete din România se poate consulta în acest document furnizat de firma Logistica Trans Rom Neluțu Moise. 
SERVICIU OPȚIONAL LA DOMICILIU

Cu această ocazie, Logistica Trans Rom Nelutu Moise oferă și o nouă opțiune de livrare si preluare a coletelor, direct de la domiciliul clientului cu un cost adițional. Acesta va fi disponibil doar în România și va avea o acoperire de 100% pe întreg teritoriul țării.

Livrarea şi preluarea coletelor se va face direct la domiciliul clientului, oriunde în România.
Pentru solicitarea serviciilor noastre, clientul trebuie să ne contacteze telefonic, iar activarea se va face automat în momentul înregistrării comenzii de către expeditor”, precizează transportatorul Logistica Nelutu Moise.

Comenzile din România cu expediția către Spania se vor face de luni pâna duminica şi pachetele se vor ridica de la domiciliul expeditorului, în zilele de luni sau marți, din următoarea săptamână.

Ambalarea corectă a pachetelor este primul pas în asigurarea unui tranzit sigur şi fără probleme. De aceea este OBLIGATORIE ambalarea coletelor în CUTII DE CARTON. În momentul preluării, pachetele trebuie să fie închise, sigilate şi etichetate cu adresa completă si numărul de telefon al destinatarului, specificând numele firmei: LOGISTICA TRANS ROM S.L. De asemenea, acestea trebuie sa fie pregătite pentru expediere înainte de sosirea şoferului companiei de curierat Nemo Express, companie cu care colaborăm în România”, mai informează firma de pachete.

În ceea ce privește livrarea la domiciliu a coletelor, cu destinația România, aceasta se va face întotdeauna în zilele de joi sau vineri.

TRANSPORT DE PACHETE DIN SPANIA

Transportul de coletărie a reînceput în Spania de la data de 15 mai la sediile cunoscute ale firmei.

Distribuirea coletelor în Spania se va face în zilele de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ, din aceeaşi săptămână, la punctele de lucru din Spania (nu la domiciliu), conform programului”, mai informează Logistica Trans Rom.

Pentru mai multe informații despre rutele companiei apelați următoarele telefoane:

Informații Spania:
00 34 639061711
00 34 669906200
00 34 643100708

Informații România:
004 0744191540
004 0744615668
004 0745544356