Ambasada Romaniei la Madrid anunta ca in perspectiva exercitării Preşedinţiei Consiliului UE de către Spania, în semestrul I 2010, Oficiul Înaltului Reprezentant pentru Preşedinţia spaniolă a UE a demarat pregătirile pentru constituirea echipei care va sprijini organizarea şi buna derulare a acţiunilor Preşedinţiei. 

În acest scop, Oficiul spaniol va selecta, prin concurs, persoanele care vor asigura sprijin delegaţiilor straine pe parcursul programului de activitati al Preşedinţiei spaniole.   

Profilul de candidat cautat este urmatorul:

  • să aibă cetăţenie spaniolă sau cetăţenia unui stat membru al UE (incluiv romana);
  • sa aiba ca si limba materna o limba UE si sa cunoasca foarte bine limba spaniola; se vor valora in mod deosebit cunostintele de engleza si/sau franceza;
  • eventuala experienţa acumulată în exerciţii similare va fi apreciată pozitiv;
  • capacitate de a actiona si a lua decizii in situatiile neprevazute care ar putea aparea pe parcursul vizitelor delegatiilor straine in Spania;
  • să manifeste disponibilitatea de a călători pe teritoriul Spaniei, în localităţile în care vor avea loc reuniunile sub egida Preşedinţiei UE, în funcţie de orarul care va fi fixat de către aceasta. 

 Pentru cei interesati si care indeplinesc conditiile de mai sus, va rugam sa trimiteti un CV in limba spaniola pe adresa de email:  enlaces@presidencia.gob.es.