Ministrul regional al Madridului pe Probleme Sociale a participat duminica trecuta alaturi de romani la liturghia ortodoxa de la biserica Sf. Fecioara Maria din Madrid. Romanii au fost vizitati de Salvador Victoria, ministru regional pentru Probleme Sociale din cadrul Comunitatii Madrid, care le-a adresat la finalul liturghiei cateva cuvinte prin care a subliniat integrarea romanilor in societatea madrilena si contributia lor la progresul regiunii.

Ministrul regional, Salvador Victoria, care are in subordine si Agentia Regionala de Imigratie si Cooperare, a profitat de ocazie pentru a-i felicita pe romanii prezenti la slujba, cu ocazia recentei sarbatoriri a Zilei Nationale a Romaniei.

Este prima data cand am ocazia sa participi la un eveniment atat de solmen cum este aceasta slujba religioasa, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei si ma bucur ca pot intelege spiritualitatea si gradul de integrare a comunitatii romanesti in societatea madrilena„, a precizat Salvador Victoria, ministrul regional pentru Probleme Sociale din Comunitatea Madrid.

La finalul liturghiei oficiate de preotul Teofil Moldovan, Salvador Victoria a probat si din traditionalul cozonac romanesc impreuna cu ceilalti oficiali madrileni.