Politistii spanioli din Malaga au retinut un roman de 37 de ani, acuzat ca a violat o femeie de 38 de ani. Politia precizeaza ca romanul ar fi amenintat-o pe femeie, cu un obiect contondent, ca sa nu se opuna intentiilor sale si sa intretina raporturi sexuale cu el.

Acuzatul, identificat cu initialele M.P., ar fi violat-o pe femeia de nationalitate spaniola dupa ce aceasta l-ar fi condus acasa la el, marti in jurul orei 3 noaptea. Femeia afirma ca l-a cunoscut pe roman in acea seara si ca atunci cand a intrat in casa cu el, acesta ar fi luat un obiect ascutit cu care a amenintat-o ca o omoara daca nu face ce-i spune. De teama, victima spune ca a acceptat sa intretina raporturi sexuale cu romanul.

Potrivit Politiei Locale, citata de cotidianul spaniol El Mundo, in dimineata urmatoare femeia a reusit sa-l convinga pe presupusul agresor sa iasa impreuna afara din locuinta si, ulterior, cand s-a apropiat de o sectie de Politie a cerut ajutor politistilor. 

In timp ce femeia povestea ceea ce i s-a intamplat, o alta patrula de Politie il interpela pe cetateanul roman care spunea ca o cunoaste pe aceasta de o saptamana si ca era prietena lui. Cand l-au intrebat insa cum o cheama, romanul a spus alt nume.
Ulterior, femeia a fost dusa la spital pentru a proba cele denuntate de ea, iar romanul a fost arestat si pus la dispozitia judecatorului.