O femeie în vârstă de 40 de ani a fost găsită moartă și cu semne de violență, vineri după-amiază în interiorul unui club din Coslada (Madrid).

Presa spaniolă citează surse din poliție care susțin că femeia prezenta semne de violență și este posibil să fi fost atacată în afara clădirii, după care ar fi fost ucisă în interior.

Prima alertă a fost transmisă la poliție de un localnic, care a văzut un autoturism BMW alb parcat neregulamentar în fața clubului, vineri dimineață. Polițiștii care au ajuns la fața locului au găsit urme de sânge, iar la prânz, o femeie a apelat secția de poliție spunând că fiica ei, Elena, care lucra în clubul respectiv, nu ajunsese acasă.

Agenții au pătruns la ora 16 în localul de pe Avenida de los Príncipes de España, din Coslada, după ce au obținut autorizația judecătorului și au găsit-o pe victimă dezbrăcată și cu fața desfigurată din cauza loviturilor.

Se presupune că era decedată de 10 ore, iar rezultatele autopsiei indică faptul că femeia a fost lovită cu un obiect contondent în partea dreaptă a feței.

Victima lucra de câteva luni în clubul de noapte din Coslada, iar poliția se află acum în căutarea unor suspecți care ar fi vizitat bordelul în urmă cu câteva zile.

Vecinii au semnalat că victima ar fi fost patroana clubului de noapte, iar polițiștii bănuiesc că motivul atacului ar fi putut fi furtul.