Ambasada României la Madrid şi Consulatul General al României la Barcelona au plăcerea să anunţe că, în cadrul parteneriatului cu WSC International şi compania de Management şi Consultanţă SC Realdecision SRL, se va organiza în această lună, o nouă sesiune de formare în domeniul managementului de proiecte şi comunicare, în beneficiul românilor din regiunea Catalunia.

Întâlnirea va avea loc la Barcelona, sâmbătă 20 februarie, la orele 10:30, la adresa: La Rambla, nr. 72, Barcelona (vis-a-vis de Gran Teatro del Liceo). Cei interesaţi sunt rugaţi să confirme interesul pentru participare la adresa electronică consuladogeneralenbarcelo@telefonica.net. Sesiunea va cuprinde două module de curs: managementul schimbărilor şi al crizei şi „presentantation skills„, precum şi un exerciţiu interactiv în echipă.

Acest proiect cu caracter gratuit este deschis tuturor celor care doresc să obţină noţiuni de bază privind gestionarea de proiecte, creşterea capacităţii manageriale, leadership şi dezvoltarea abilităţilor de organizare şi de comunicare.