In perioada 4-8 decembrie 2009, va avea loc la Madrid cea de a-III-a editie a targului de produse si servicii pentru imigranti INTEGRA, la care Romania are statutul de invitat special (“pais amfitrion”).

 

Acest statut presupune alocarea unui spatiu privilegiat tarii noastre in ceea ce priveste desfasurarea manifestarii si comunicarea publica.

 

Intentia Ambasadei este ca asociatiile romanesti din Spania sa fie o parte activa in concretizarea participarii Romaniei la acest eveniment, in ideea oferirii unei imagini reprezentative a prezentei romanesti in societatea spaniola. 

 

In acest sens, am aprecia daca ne-ati putea transmite fotografii/portrete de romani din Spania, personalitati sau persoane obisnuite, indiferent de varsta sau profesie, in vederea realizarii unei expozitii fotografice asupra profilului uman si sociologic al comunitatii romanesti.

 

Asteptam imaginile dvs., in format digital si la o rezolutie corespunzatoare, pe adresa ciprian.baltoiu@embajadaderumania.es.  

 

De asemenea, va rugam sa ne transmiteti sugestii in ceea ce priveste eventuala contributie a asociatiei dvs. in cadrul manifestarilor culturale care vor insoti participarea Romaniei la acest eveniment (momente artistice, colectii de artizanat, mesteri populari, etc).

 

Cu deosebita consideratie,

 

Maria Ligor

Ambasador