Marele premiul al Loteriei de Craciun „Loteria de Navidad”, numărul 79250 a ajuns în mai multe provincii spaniole, însă majoritatea seriilor au fost vândute în Catalunia, unde câştigătorii vor avea parte în total de 414 milioane de euro.

În Madrid, biletul cu numărul 79.250 a ajuns în Alcorcon şi Chamartin. La magazinul de loterie din Alcorcon, marele premiu a fost adus prin intermetiul magiei. Victoria Ayala, o vrăjitoare în vârstă de 29 de ani, susține că înainte de tradiționala loterie din 22 decembrie, a făcut, timp de mai multe zile, “ritualuri magice” pentru a atrage norocul la acest magazin.

Victoria Ayala a declarat că a mai “ajutat”, în anii trecuți, un alt magazin de loterie, din Barcelona, să câștige marele premiu, însă nu a dorit să facă public numele acestuia. Loteria de Crăciun din Spania, tradițională de  peste 180 de ani, a dus marele premiu la Alicante, Barcelona, Cáceres, Guipúzcoa, Madrid, Murcia, Palencia, Tenerife și Zaragoza, însă premii mai mici au ajuns în fiecare provincie a Spaniei. În fiecare an se împart aproape 1800 de premii, iar la extragerea de astăzi s-au distribuit în toată Spania premii în valoare de 2,3 miliarde de euro.