Un bărbat de 35 de ani de naţionalitate română, cu iniţialele V. S., a decedat în această după amiază după ce a fost strivit de un container de 1 tonă. Accidentul de muncă s-a petrecut la ora 17,45, în cadrul unui parc de reciclare a fierului vechi, din regiunea Madrid, în apropierea localităţii Valdeavero. Tragedia s-a petrecut în momentul în care un container cu fier vechi care era transportat cu o macara, a căzut de la înâlţime şi l-a lovit pe român. Din primele investigaţii executate de Garda Civilă, potrivit EF, containerul s-a desprins după ce o piesă a macaralei s-ar fi rupt.
Imediat după producerea accidentului, mai mulţi colegi au reuşit să-l scoată pe român de sub container şi poliţiştii din localitatea Camarma de Esteruelas, fiind primele efective sosite la faţa locului, au încercat să-l resusciteze pe bărbat. După aceea, medicii de la Urgenţă Summa 112 au mai încercat să-l reanimeze pe român timp de 35 de minute, însă fără succes.

Bărbatul a suferit o presiune extrem de mare la nivelul toracelui, fapt care i-ar produs un stop cardiorespirator, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Urgenţei madrilene, în declaraţii publicate de EFE.
Secretarul pentru Securitatea la locul Muncii din cadrul sindicatului Comisiones Obreras, Carmelo Plaza, a criticat faptul că în ultima perioadă patronii fac „economii” în privinţa protecţiei la locul de muncă şi „pun în pericol” siguranţa şi viaţa muncitorilor.