Cei care au nevoie să se mute cu toată agoniseala fie în România, fie în Spania, trebuie să urmeze câteva sfaturi ca să poată duce la bun sfâșit mutarea.Iată câteva reguli de aur pe care le-am aflat de la firma de transport pachete între România și Spania, Logistica Trans Rom Neluțu Moise.

  1. Întocmește o listă cu ceea ce ai de gând să transporți și astfel vei avea un inventar util la destinație și îți vei da seama cât material pentru ambalare o să ai nevoie.
  2. Scrie o listă cu tipul de material de care ai nevoie pentru ambalarea mobilei, electronicelor, veselei, tablourilor etc.
  3. Curăță mobila înainte să o împachetezi ca să scapi de o sarcină suplimentară la destinație.
  4. Golește mobila pentru că astfel va fi mai ușor de transportat și de manipulat.
    5. Demontează corpurile de mobilă care pot fi transportate separat: scaunele meselor și canapelelor, rafturile, capetele paturilor.
  5. Adună șuruburile, manualele de montare dacă le mai ai și elementele de fixare ale mobilei în pungi transparente și etichetate, ca să-ți fie ușor să le montezi după transportare.
  6. Învelește piesele și corpurile de mobilă care au fost demontate în plastic, prosoape sau pături și bagă-le în cutii pe care apoi trebuie să le etichetezi și să le numerotezi.
  7. Mesele din sticlă, demontate, împachetează-le fie în polistiren sau în plastic cu bule de aer și apoi în carton cât mai gros.
  8. Ambalează păturile, canapelele și scaunele în plastic cu bule de aer.

„Mulți români au ales să se mute în țară în ultimii ani și avem clienți pe care i-am dus cu toate lucrurile în România și care după câțiva ani au decis să se întoarcă în Spania cu toate bunurile: mobila, electronicec și altele. În toate situațiile le recomandam clienților să-și împacheteze toate mobilele, să desfacă modulele dacă acest lucru este ușor de făcut și să numeroteze pachetele”, ne explică reprezentantul firmei Logistica Trasn Rom, Mihai Roth.

Logistica Trans Rom Neluțu Moise oferă săptămânal transport de pachete și mobilă pe ruta România – Spania și retur, iar prețurile pentru o mutare încep de la 1 euro pe kilogram pentru o greutate de 500 de kilograme.

Pentru mai multe informații despre serviciile firmei Logistica Trans Rom Neluțu Moise accesați pagina web http://logisticanelutumoise.eu/informatii/ sau sunați la telefon (+34) 639 061 711 sau (+34) 669 906 200.