Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl ai atunci când aștepți un pachet de acasă.
Logistica Trans Rom Neluțu Moise îi ține legați de casă pe românii din Spania de mai bine de 16 ani.

În acest timp, firma de pachete a parcurs sute de mii de kilometri tocmai ca familiile să se simtă mai aproape, în ciuda distanței.

Totul a început acum 16 ani

Logistica Trans Rom a evoluat de la o firmă modestă cu o singură furgonetă la o adevărată companie de livrare pachete pe o distanță de peste 3000 de kilometri, care separă România de Spania. De-a lungul anilor, Logistica și-a extins rețeaua în toată Spania reușind să ajungă la toți românii, din nord până în sudul țării, fiind solicitată să le transporte coletele către cei de acasă.

În acest moment, firma creată în 1999 de Neluțu Moise, un român stabilit în Alcalá de Henares (Madrid) este recunoscută pentru promptitudine, dar mai ales pentru serviciul personalizat pe care-l oferă clienților săi.
Logistica Trans Rom este o afacere de familie, iar clienții care au apelat măcar o dată la serviciile echipei lui Neluțu Moise, au devenit membri ai acesteia.

„Ne cunoaștem aproape toți clienții pentru că majoritatea trimit pachete cu noi din primii ani. Le place faptul că aici îi tratăm ca pe niște prieteni, nu doar ca pe niște clienți care plătesc și pleacă. Probabil că așa ne este și felul, mai ales aici în străinătate, să încercăm să fim mai apropiați și mai uniți”, ne mărturisește Mihai Roth, director de Comunicare în cadrul firmei de pachete.

Clienții apreciază faptul că pe lângă un pachet mai primesc și o vorbă bună, mai ales cei care frecventează sediile firmei.

„Nu mai știu când am trimis prima dată. Cred că în 2000 – 2001 am apelat prima dată la Logistica și am rămas cu ei pentru că pachetul a ajuns întotdeauna.” – Adi Bogdan.

Dan

Dan

„Sunt foarte mulțumit de Logistica Neluțu Moise. Eu mai mult primesc din România, dar niciodată nu am avut probleme” – Dan.

Marius și Raluca

Marius și Raluca

„Înainte locuiam în Torrejon și veneam în Alcalá ca să trimit pachetul. Cam de 10 ani trimit cu ei și niciodată nu am avut probleme. De câte ori primesc pachet ne anunță prin mesaj. Eu sunt mulțumită. ” – Raluca.

Pentru clienții săi, Logistica Trans Rom a devenit o garanție a faptului că pachetul va ajunge la destinație fără să existe vreodată probleme legate de integritatea conținutului.

„Firma noastră a reușit să-și câștige prestigiul de astăzi tocmai pentru că angajații noștri și colegii pe care-i avem peste tot în Spania și în România, știu cât de valoroasă este încrederea oamenilor. De la început am avut grijă ca operațiunea de manipulare a pachetelor să se facă în mod transparent și mereu am selecționat colaboratorii tocmai ca să putem oferi această garanție clienților noștri”, mai spune Mihai Roth.

pachete nelutu moise web

Pachetele transportate de Logistica Neluțu Moise sunt sortate în funcție de destinație și de greutate, înainte să fie încărcate în tirurile cu destinația România. Interiorul acestora a fost compartimentat în așa fel încât pachetele să nu suporte o presiune prea mare pe durata transportului, iar transportul pe ruta România – Spania include și răcire prin sistemul frigorific. Așa că bunătățile trimise de acasă ajung în stare perfectă după o călătorie de câteva zile.

Formulare speciale pentru preluarea coletelor

„De-a lungul anilor am perfecționat operațiunea de predare, manipulare și transportare a pachetelor încât astăzi putem să ajungem în câteva zile în orice județ al României. Atunci când preluăm un colet, clientul completează un formular care servește pentru procesul de predare primire. În acest document care conține toate datele noastre de identificare fiscală se specifică valoarea, cantitatea precum și numele destinatarului”, explică Mihai Roth.

Formular de predare primire pachete

Formular de predare primire pachete

Pentru cei care așteaptă un pachet de acasă sau din Spania, mașinile cu logotipul Logistica Trans Rom Neluțu Moise sunt recunoscute de departe.
Către cei de acasă, mașinile pleacă pline cu dulciuri, jucării și alte bunătăți, iar din România aduc tot felul de bunătăți pe care nu le poți găsi în Spania.
Mii de pachete sunt transportate săptâmânal pe ruta România – Spania și retur, iar românii care apelează la serviciile companiei se simt astfel legați de casă și de familia din România.

Logistica Trans Rom are sedii în orasele: Alcalá de Henares, Alcobendas, Almassora, Ávila, Azuqueca de Henares, Bilbao, Burgos, Castellón, Colmenar Viejo, Corales, Coslada, Estepona, Galapagar, Getafe, Gijón, Guadalajara, Guijuelo, Iscar, León, Lepe, Logroño, Madrid, Morata de Tajuña, Móstoles, Oliva, Parla, Quintanar, Rivas, Rociana Del Condado, Sagunto, Santa Cruz De La Zarza, Santa Eugenia, Santander, Sueca, Talavera, Toledo, Tomelloso, Torrejón de Ardoz, Torrelavega, Torrevieja, Valencia, Vallecas, Villanueva del Pardillo, Zaragoza.

Logistica Trans Rom – transport pachete Spania Romania
http://logisticanelutumoise.eu/ – Telefon: 639 061 711 sau 669 906 200