Simpatizantii Partidului National Liberal au inceput sa se organizeze si in Spania, in perspectiva alegerilor parlamentare din toamna, cand diaspora va putea alege din nou 4 deputati si 2 senatori.

Pana acum au fost create deja, in Spania, 20 de Cluburi Liberale, in mai multe regiuni: Madrid, Barcelona, Sevilla, Corredor de Henares, Roquetas de Mar, Bilbao, La Coruna, Lorca, Reus, Benidorm, Getafe, Valdemoro, Parla, Quintanar de la Orden, Coslada, Valencia, Arganda del Rey, Alcala de Henares, Alcorcon.

Cluburile liberale din Spania se doresc a fi o plaforma de comunicare deschisa tuturor celor care sunt adeptii si simpatizantii liberalismului, principiilor liberale, libertatilor individuale si al celor care doresc o schimbare autentica in Romania„, se precizeaza intr-un comunicat al organizatiei.

Cred ca a venit vremea sa se schimbe ceva si la nivel politic, adica sa avem o reprezentare politica adevarata, facuta de oameni capabili si cunoscatori ai problemelor cu care se confrunta romanii din strainatate. Cred ca a venit vremea sa solicitam o mai mare atentie din partea institutiilor politice romanesti pentru ca avem acest drept si pentru ca prin contributia noastra financiara, de miliarde de euro anual, ne-am adus aportul substantial pentru supravietuirea economica a tarii„, precizeaza Gelu Vlasin, scriitor roman stabilit in Spania si coordonator al Cluburilor Liberale, care-i invita pe romanii din Spania sa afle mai multe informatii despre Cluburile Liberale si pe internet la adresa facebook.com/diasporaliberala.