Într-un angajament față de design și noile formate digitale, Guvernul Spaniei a reînnoit site-ul web al La Moncloa , cu scopul de a îmbunătăți accesul cetățenilor la informațiile oficiale cu privire la activitatea Șefului Executivului și a Consiliului de Miniștri.

Site-ul a fost reproiectat complet pentru a prioritiza relevanța, claritatea și lizibilitatea informațiilor, plasând utilizatorul în centrul experienței și respectând standardele de accesibilitate.

Site-ul Moncloa realizează o urmărire zilnică, în spaniolă și engleză, a activității primului ministru și publică rezumatele și referințele fiecărui Consiliu de Miniștri.

. )Piscină Moncloa

Lamoncloa.gob.es îmbunătățește accesul la conținut grafic și audiovizual, inclusiv transmisiuni în direct ale activității guvernamentale, care acum poate fi urmărită și de pe pagina principală.

În plus, este lansat un format special adaptat dispozitivelor mobile care permite filmările conferințelor de presă ulterioare să fie jucat Consiliului de Miniștri într-un mod mai simplu, facilitând accesul la cele mai relevante momente ale intervențiilor într-o nouă experiență de navigare.

Un alt conținut dintre cele mai consultate de către cetățeni, mass-media, companii și alte organizații: agenda zilnică a membrilor Guvernului, care acum se bucură de un format mai vizual, mai lizibil și mai proeminent pe copertă.

Piscină Moncloa

În același mod, vizualizarea principalelor știri generate zilnic a fost îmbunătățită de fiecare minister, care sunt publicate pe pagina La Moncloa pentru o consultare ușoară în orice moment.

Incorporarea etichetării în conținut va permite o monitorizare mai ușoară în timp a acțiunilor Guvernului cu privire la unele dintre prioritățile sale, precum ajutorul pentru Ucraina sau organizarea Summit-ului NATO de la Madrid.Pagina evidențiază accesul la pagini web speciale dedicate Planului de Recuperare, Transformare și Reziliență și Strategiei de Vaccinare COVID -19, pe lângă alte conținuturi utile cetățenilor, precum formularul care permite trimiterea de scrisori către Președintele Guvernului, care are și a fost îmbunătățit pentru a facilita accesul.

Noul design include reînnoirea siglei Moncloa și modernizarea acestuia pentru a facilita utilizarea acestuia pe toate tipurile de suporturi, inclusiv pe dispozitivele mobile. Piscină Moncloa

pagina este adaptată la diferite dispozitive și respectă standardele de accesibilitate impuse Administrațiilor Publice astfel încât toate persoanele, indiferent de situația lor, să poată accesa informații în condiții egale.

Reproiectarea a fost realizată integral de echipa digitală a Secretarului de Stat pentru Comunicare și echipa tehnică a Ministerului Președinției. Noul logo a fost realizat în colaborare cu Ministerul Științei și Inovării. Lamoncloa.gob.es s-a născut în 00 și este una dintre cele mai longevive pagini din internet spaniol. Site-ul Moncloa este întreținut de o echipă de jurnaliști din cadrul Secretarului de Stat pentru Comunicare.

Piscină Moncloa

// Sursa: Guvernul Spaniei – La Moncloa își reînnoiește site-ul pentru a îmbunătăți accesul cetățenilor la informațiile oficiale despre activitatea Președintelui Guvernului și a Consiliului de Miniștri